Napsat recenzi

studio Michalis Clever

Recenze hotelu Evita's Studia (Řecko - Evia - Edipsos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 121x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • východ slunce východ slunce
  • okolí hotelu Roseland's okolí hotelu Roseland's
  • va městě Kos va městě Kos
  • čekání na západ slunce čekání na západ slunce
  • a je to tady.... a je to tady....

Lokalita nádherná, pláž super. Pokud chcete i trochu pohodlí domova, vybírejte z jiných ubytovacích zařízení.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Chodili jsme pouze přespat, díky all inclusive jsme nepotřebovali ani tu nevybavenou kuchyň. Takže jsme nic neřešili, tak je to tu prý zvykem... :) K moři asi kilometr, tuto cestu jsme absolvovali 3x denně tam a zpět, včetně dalších asi 600 m do hotelu Roseland's, kde jsme měli stravování. Brali jsme to z té lepší stránky: nezlenivěli jsme.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Opakující se menu, naštěstí každý den alespoň 1 jídlo jiné, takže jsme vcelku byli spokojeni. Jednou taky to byla dovolená i pro mne, konečně jsem nemusela vařit, tak to v nouzi nejvyšší sním i to, co bych jindy nesnědla....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Z hotelu jsme využívali pouze jídelnu a večer chvilku bar, protože při neustálém přemisťování na víc nezbyl čas.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádherně čisté a teplé moře. Krásná písečná pláž, pozvolný vstup do moře. Slunečník + 2 lehátka za 6 éček. V ceně byly 2 nápoje, takže spokojenost. Moře klidné, pár dní vlny. Vždy se ale dalo plavat, pohupovat ve vlnách.... Prostě bezva.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Dalo se chodit ve městečku nebo i po okolí. Tu a tam nás přivítala kráva Jitka nebo býček,či jiný skot. Prostě si každý musel vybrat sám, co se mu líbí....

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Příště určitě zvolím jiné ubytování, hlavně z důvodu našlapaných kilometrů. Raději tento čas věnuji pobytu u moře. Díky náhodnému setkání s kamarády to nakonec byla skvělá dovolená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Evia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání