Napsat recenzi

recenze hotelu Preveza Sunset Beach

Recenze hotelu Preveza Sunset Beach Hotel *** (Řecko - Epirus - Kastrosykia)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 449x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Tento hotel zklamal, okolí též, dovolená celkově nebyla až tak špatná, ale vracet se rozhodně nebudeme. Nabízení tohoto místa jako dovolená na Lefkadě, je klamání zákazníka, toto místo se na Lefkadě vůbec nenachází, někteří to ke svému zklamání zjistili až na místě.

Ubytování  průměrně (3/5)

málo úložných prostor,nedávno zrekonstruovaný hotel bych si představovala trochu jinak

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

trochu jednotvárné, ale velmi chutné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

sportovní a kulturní vyžití žádné, animační programy pouze pro Italy, neskutečný hluk u bazénu i při animačních programech, vyžití pro děti žádné, personál ze začátku neochotný, vedení hotelu arogantní, ze začátku odmítání služeb all inclusive (otevření baru, poskytování nápojů mezi jídly) byl to velký boj nás rekreantů, delegátka zkolabovala

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

pláž neupravená, neuklizená,špatný přístup do moře,lehátka a slunečníky rozbité, jinak voda čistá,teplota vody příjemná,procházky na obě strany pláže velmi pěkné pro ty, kteří to mají rádi, jinak nic

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

kde nic tu nic,špatné propojení s civilizací,pouze půjčení auta, pak krásné výlety

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

dovolenou si nenecháme pokazit,ale za tu cenu jsme prožili lepší,

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 56 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Naďa: Prosím více info o hotelu. - 2. 7. 2014 17:04

Dobrý den, prosím, mohli byste mně ještě poslat nějaké fotky nebo sdělit něco více o hotelu. Mám zde zaplacenou dovolenou a mám strach. Děkuji Naďa reagovat

Seifertová Radka: Perveza - Lefkáda - 8. 7. 2014 14:13

No vůbec, co jsem si zde přečetla se mi nelíbí, taky mám zaplacenou dovolenou do tohoto hotelu - opravdu je to tak strašné????Mohu poprosit o nějaké fotky. mnohokrát děkuji. Seifertová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Epirus - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání