Napsat recenzi

VELKÉ ZKLAMÁNÍ

Recenze hotelu Ninos Grand Beach Hotel **** (Řecko - Epirus - Kanali)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 51 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • krásně čisté umyvadlo krásně čisté umyvadlo
  • perfektní čistota perfektní čistota
  • nová hezká koupelna a v ní starý rezavý koš nová hezká koupelna a v ní starý rezavý koš
  • koš už má nejlepší za sebou koš už má nejlepší za sebou
  • dejte tam dveře omítka okolo být nemusí dejte tam dveře omítka okolo být nemusí
  • trochu nedoděláno trochu nedoděláno
  • umístění kanálku v koupelně cca 20 cm před záchodem, asi na umytí nohou umístění kanálku v koupelně cca 20 cm před záchodem, asi na umytí nohou
  • nějaká bývalá ubytovna nebo co ... nějaká bývalá ubytovna nebo co ...
  • krásný obchůdek a v něm krásné lednice... krásný obchůdek a v něm krásné lednice...
  • něco u hotelu (bunkr?) něco u hotelu (bunkr?)
  • v moři téměř žádné kameny... v moři téměř žádné kameny...
  • to je asi ta krásná zahrada v okolí hotelu jak píšou v cestovce... to je asi ta krásná zahrada v okolí hotelu jak píšou v cestovce...
  • další kousek krásného okolí hotelu (cca 50m) další kousek krásného okolí hotelu (cca 50m)

Nádherně zrekonstruovaný hotel, který ale má řadu konstrukčních a nelogických chyb a nedodělků. Vše včetně okolí působí dojmem velkých plánů, které ale nejsou dodělány popř. jsou dodělány neefektivně a tak nějak "řecky".

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Krásný hotel, moderní vybavení, mramor, dlažba, velmi hezká restaurace, recepce, pokoje. Ale u toho také staré dveře na balkon, 20 let stará klimatizace, nesmyslný odtok sprchy umístěn před záchodem, sprchový kout netěsnil a voda byla po celé koupelně, navíc v umyvadle měli opačně kohoutky (modrý = horká voda). Navíc v prospektu slíbené a v reálu nedokončené věci (slíbená A la cart restaurace není ještě postavena, v zahradě stará zarostlá dráha na minigolf pamatující první lidi na měsíci...apod.) Voda v bazénech je slaná a sůl tak agresivní, že svědí celé tělo a člověk si tak musí denně umývat vlasy. To se mi zatím nikde jinde nestalo ani v moři, ani v bazénech se slanou vodou.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Výběr jídla a zeleniny slušný do doby než zjistíte, že mezi obědem a večeří není žádný rozdíl. Výborné saláty, sýry a zeleninová nabídka (kyselá zelenia, červená řepa, tsatsiki...apod.) Po cca 3 dnech už ale dojdou nápady u posledních dvou obměňovaných jídel (základních 4-5 je stále to stejné), navíc zde tak nějak nepoužívají koření a jídla jsou chuťově dost nevýrazná. Nejhorším pak je zvyk naprosto vše (maso, těstoviny, rýži, brambory, zeleninu) před zahájením jídel velmi silně polít olivovým olejem. Výběr ovoce překvapivě dost malý a hlavně pouze u oběda a večeře. Přes den tak např. děti nemají možnost si dát nic jiného než sušenky nebo zmrzlinu. Nápoje pouze postmix o nějakém např. čerstvém džusu si můžete nechat jen zdát. Slibované extra menu (řecká a italská kuchyně) je trapný pokus o maso na grilu, který nikdo pár let nevyčistil, obsluhuje ho opilý podivín a maso je nakonec nedodělané a teče z něj krev !!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Tři hvězdičky jsou jen proto, že personál se velmi snaží, je ochotný a usměvavý a za to jim patří velký dík. Vybavení a služby jsou ale z mého pohledu na čtyřhvězdičkový hotel naprosto nedostatečné. V hotelu pro cca 250 lidí je jen 1 výtah pro 6 osob a druhou variantou je točité schodiště o šířce cca 1,5m na kterém mají 2 proti sobě jdoucí lidé potíže se vyhnout kvůli velmi úzké šířce schodů na jeho vnitřní straně (cca 5-8 cm). Voda není pitná a opět pro celý hotel je pak k dispozici pouze jeden stojan s barelem o objemu 10l, takže často voda opět není nebo neteče (po výměně barelu potřebuje zařízení 10 minut na restart) !! Kapitolou která vadí mně osobně (jiní hosté možná neřeší) je pak velmi malý objem sklenic na drinky v ceně All inclusive (skleničky 15cl). Tím se přesně sleduje co?

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Několik písčito-oblázkových pláží jsem už viděl, tato je zatím co do vzhledu nejhorší. Neudržovaná, poměrně špinavá a hlavně to co tvoří její povrch bych označil spíše za štěrkovo-oblázkovou. Bez bot do vody je chůze po této pláži dosti bolestivá, navíc se na ní povalují i zbytky různých větví a listů takže máte pocit trochu odpadní zátoky. Vstup do moře je dosti prudký, kdy z 20cm hloubky je najednou hloubka 120cm, navíc všude u břehu jsou velké kameny a menší skály. O nějakém stavění hradů nebo příjemném skotačení ve vlnách tak nemůže být řeč. Užití moře s dětmi je pak na hranici sci-fi.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

*** píší, že hotel obklopuje krásná zahrada, zajímalo by mně co pili nebo požili před tím než tuto zahradu viděli. Hotel se snaží a svým vzhledem rozhodně patří k tomu nejlepšímu co může Řecko nabídnout. K úpravě okolí se ale ještě rozhodně nedostali (možná došly finance a bude se ještě pokračovat). Nejbližší okolí bazénů a přístup k moři je velmi pěkný, ale jdete o pár metrů dále (obytné apartmány mimo hlavní budovu hotelu) a najdete větvě, šišky, nepořádek a v tom všem zarostlou starou dráhu na minigolf). Při hledání obchůdků a slibovaných taveren pak procházíte kombinací odpadní skládky a budov určených k demolici to vše hned vedle tenisového kurtu, který tak vypadá jako by do tohoto syrového prostředí ani nepatřil. U spousty budov které minete pak hádáte jestli se daná ruina právě staví nebo bourá, protože ze vzhledu je to 50/50. V okolí pak není naprosto nic kromě jediné taverny kombinované s malým obchůdkem. Žádné další v okolí nejsou, pokud nenavštívíte cca 1,5km vzdálený další hotel kam ovšem nevím zda je vůbec možný vstup hostů, kteří zde nebydlí.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Za peníze, které tento pobyt stál jsme čekali s rodinou podstatně více a jsme tak velmi zklamáni. Byli jsme už u moře jak v Řecku tak také v Bulharsku proto máme představy o tom co lze na Balkánu čekat (kvalita služeb, ubytování, okolí hotelů...apod.) toto však byl pouze velký propadák a můžeme pouze vřele doporučit vyhnout se velkým obloukem !! Otázkou je za pár let, pokud budou dále financovat a pokračovat ve vybavování a zvelebování, pak možná bude i na třetí hvězdu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Epirus - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání