Napsat recenzi

Hotel Sun Polichrono 2016

Recenze hotelu Hotel Sun ** (Řecko - Chalkidiki - Polichrono)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 257x
Recenze se líbila: 391 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprostá spokojenost. Jak s ubytováním a jednáním recepčních, tak také když jde o stravu a okolí. Jeli jsme autobusem - únavné, ale doslova za ty penízky a dojem, to stálo. Vyšlo nám také počasí, i když sezóna teprve začínala. Jednalo se o první turnus s příjezdem hned 1.6. a krom posledního dne jsme měli stále kolem 30°C. Moře bylo krásně čisté, lidí akorát, abychom měli výběr lehátek, se všemi se dalo bez problémů domluvit - česky, anglicky, rusky, německy, polsky. Doporučuji výlety, hlavně lodí a také projetí poloostrova např. na skútru.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje menší, ale naprosto stačily. Bohužel jsme měli balkón do uličky, takže bylo lepší vyjít ven než sedět takřka v zahradě někoho cizího. Ale to bylo to nejmenší. Přes lůžko se nám akorát nepodařilo otevřít balkón, jak bylo zapotřebí. Výborné však byly venkovní rolety. Celkově byl hotel více než přijatelný. Bazén čistý, krásný, akorát se viklaly schůdky. Ale na smočení a zaplavání perfektní.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme zaplacenou pouze snídani, ale kdybychom věděli, jak výborná bude, zajistili bychom si i večeři. Snídalo se přímo na hotelu a byl velký výběr, i když každý den takřka to samé. Listové těsto se špenátem a kozím sýrem, toastový chléb (čerstvý), stejně tak opečený a dále čerstvý chléb (samozřejmě řecký). Řecký jogurt, opravdu hutný, žádná voda. Na výběr také müsli, čokoládové cornflaky, mléko. Dále vajíčka na několik způsobů (každý den byla jiná varianta), malé párečky, máslo, dva druhy marmelády, med, pasta (doporučuji), plátkový sýr, šunka, okurky, rajčátka, olivy. Ze sladkého dva druhy buchet a také croasant. Vše naprosto čerstvé, měkké.

Na pití čaj, džus (lepší než u nás, ale i tak chutnal jako konzervant, možná byl pouze zředěný), káva, mléko. Káva byla moc dobrá. Vše se stále doplňovalo po dobu snídaně.

Pokud nemáte zaplacenou stravu, v okolí jsou obchůdky, např. Carrfour nebo hned naproti něj malý obchůdek (tam seženete více věcí za dobrý peníz). Doporučuji jejich něco jako nugetu a marmelády či olivy s různým kořením.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Na služby hotelu nemám jedinou výtku. Slečny na recepci byly moc milé a nápomocné. Dokonce měly nastarost také odklízení nádobí, takže stále měly co dělat a i tak se usmívaly a vždy si našly chvíli, když host něco potřeboval. Úklid byl denně, na pokoji byly i ručníky - pro každého malý i velký + hadřík na nohy. Spalo se pod prostěradlem. Paní uklízečka byla chápavá a milá. Snažili jsme se pokoj vždy co nejvíce uspořádat, aby neměla problém s vytíráním a výměnou ručníků. I tak vždy vše poskládané, uspořádané a čisté. Utírala i šuplíky.

Klimatizace byla zdarma, stejně tak wifi jak na recepci a kolem bazénu, tak také na pokoji. Stačilo se zeptat na heslo. Klimatizace fungovala pouze při zavřeném balkóně. Což je logické.

Koupelna: sprchový kout, záchod, vč. okýnka. Samozřejmě koš na toaletní papír. Vše každý den čisté.

Zásuvky byly dvě + rozdvojka. Ta byla kvůli televizi a ledničce. Lednička byla hrozně hlučná, ale člověku to za čas už ani nepřišlo. Hlavně, že tam byla.

Pokud jde o trezor, ten je k dispozici, ale ne na pokoji. Je dobré se na něj zeptat na recepci, pokud je zapotřebí.

V tomto hotelu není možnost vaření. Nejedná se o studio.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

"Naproti" hotelu je sice nádherné moře, ostatně jako po celé délce pláže Kassandra (pláž ohodnocena modrou vlajkou), ale právě na tomto místě jsou kameny s ježky. Nutné mít boty do vody, protože je jich opravdu hojně. O pár metrů ale dále je již nejen písčitá pláž, ale písek najdete i v moři. Ježky nenajdete. Navíc je vstup pozvolný, moře není divoké - jen občas se objeví vlny, když je po bouři. I tak není studené a dá se v něm plavat.

Na plážích si můžete rozložit své deky, lehátka a deštníky (zdarma), ale také je možné jít na jakékoliv lehátko podél pláže. Jsou sice placené, ale pokud si zakoupíte pití, můžete na něm být celý den. Lepší ale nenechávat lehátka samotná déle než dvě hodiny, jinak jsou zasednutá jinými hosty. Personál také občas sundává osušky hostů a odklízí je na plot, aby nezabíraly místo. Hlavně v sezóně. Ale to až po dlouhé době, kdy je člověk mimo lehátko. Jak jsem uvedla cca 2 hodiny a více. Nejlepší je říct personálu, že se na chvíli vzdálíte.

Pokud jde o zakoupené pití, my měli ještě vodu placenou. Ale po pár dnech v tom začátku června nám ji již automaticky dávali k jakémukoliv koktejlu nebo kávě. Většinou pití na lehátkách stojí kolem 4 Eur. Jídlo jsme si na lehátka brali vlastní. Nesetkali jsme se s problémem.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu....samé domy, apartmány. Nic závratného. Klasická vesnička pro turisty. Ale jinak vše při ruce, takže jsme byli spokojení. Všude okolo psi a kočky. Navíc dobře živení, vyčesaní, nikdo nestrádá. Ani blech se nemusíte bát.

Jedna cesta, kde všichni všude jezdí na skútrech nebo auty mezi turisty - dobré si dávat pozor, ale my si brzo zvykli a ani nám to už nepřišlo.

Promenáda je hned u pláže, kde najdete i spoustu stánků. Bohužel mě stánky zklamaly. Všude stejné věci, navíc takové, které člověk sežene všude. Nic tradičního, na což jsem byla z Řecka zvyklá. Akorát koření a různá řecká jídla se dají zakoupit a to jak v krámcích, tak v obchodech. Je lepší si vše nejdříve projít než hned kupovat. Ceny bývají rozdílné a stejně tak na protějším poloostrově. Pokud se jede na výlet do Neos Marmaras, ceny jsme tam zažili nižší např. při koupi koření.

Všude spousta různých restaurací a barů. Česky se domluvíte v několika tavernách. Např. Viva. Tam jsme byli 2x. Nebojte se však zajít také do jiných taveren. Taktéž velmi dobře vaří a někde i za dobré peníze. Pizza nás vyšla kolem 5-6 Eur, ryby 8-9 Eur, gyros jak kde, někde do 3 eur, někde více, ale vždy jsou velké porce. Všeho člověk dostane hojně a nic mastného. "Rychlá občerstvení" a la Řecko jsou tam také, ale jednou nám stačilo.

Po promenádě jezdí jeepy s ovocem a zeleninou. Většinou jsou ceny nižší než ve stáncích. Ale my u nich nenakupovali. Nebyl důvod.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Celkově jsme byli nadmíru spokojení. Hotel i lidé bez problémů. Stejně tak moře a pláže nádherné, čisté. Příliš moc Srbů na můj vkus. Takže hlučno. Ale řekla bych, že zatím nejhezčí místo v Řecku, které jsem viděla. Fotky prozatím nepřikládám, protože v dobré kvalitě jsou zatím všechny ve foťáku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání