Napsat recenzi

Nakonec hezká dovolená.

Recenze hotelu Sea Level Hotel (ex Neapolis) **** (Řecko - Chalkidiki - Polichrono)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 111x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moře a městečko Polychrono krásné, stejně jako promenáda a obchůdky. K tomu krásné počasí, takže nakonec dovolená v pohodě.J

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Matrace už dosti opotřebované, na pokoji chybí alespoň jedna židle, chyběli skleničky (koupelna,pokoj), malá šatní skříň se špatným zavíráním-vstupem.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo chutné, dostatečné. Výborná čerstvá zelenina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Poněkud zastaralejší vybavení. Dle zvyklostí se papíry na toaletě neházejí do mísy, ale do koše, ten však musí být denně vynášen, což se za pobyt asi 3x nestalo !!! (týká se uklízeček). Ostatní personál příjemný-spokojenost.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře vynikající, ovšem pláž velmi malá a abychom mohli využít lehátka a slunečníky, tak jsme museli vstávat před 6.hod. a dát si tam osušky! Servismen byl jak leklá ryba, neschopný si uhlídat lehátka a slunečníky, které si brali cizí rekreanti mimo vyhrazený prostor, úklid téměř žádný.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Sice trochu rušnější, ale zajímavé.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Jelikož bylo krásné počasí, nádherné može a hotel u pláže, tak tohle vše přehlušilo výše uvedené nedostatky. V porovnání s jinými zájezdy a jejich kvalitou je cena dosti vysoká (nevím kolik potom dělala dotace k +50 uvedená v nabídce?)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání