Napsat recenzi

Hotel Paradise

Recenze hotelu Paradise Hotel *** (Řecko - Chalkidiki - Kriopigi)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme pres CK ******** - absolutne neodpovida popisu!

Delagatka Marie J., to je naprosta katastrofa!!!!! Ta zenska nic nevi, je naprosto demotivovana, nic nedokaze zaridit, jen si stezuje, jak uz je prace pro ni unavna. Jedine co ji zajima je to, abyste si od ni koupili zajezd a olivovy olej, ktery koupite v kdejakem matkeru o 2 EUR levneji!

Na letisti nas vyzvedl autobus, ktery nas v noci vysadil na silnici asi 500m od hotelu, odkud jsme museli jit bud pesky a nebo cekat az nas v malem osonim aute spolecne s kufry odveze nekdo z hotelu. To same pri ceste zpet - to jsme jeli v neklimatizovanem autobuse, kde bylo 35 stupnu! I majitelka nadavala, ze delagatka neni schopna rict ridici autobusu, aby zajel az k hotelu

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytovani je v mensich pokojich se starsim nabytkem. Uklid probiha kazdy den rano, ale rozhodne to neni uklid dukladny. Uklizecky jen smetou pisek a koupelnu ostrikaji sprchou. Na nabytku je spousta otisku predchozich hostu. Rucniky a lozni pradlo nam vymenili pouze jednou za pobyt a to jsme je museli upozornit, ze uz mame rucniky zatuchle.

Tekl nam zachod, nikdo neresil

Na balkone a v koupelne jsme meli mravence, stonozky a nam nezname musky. Pokoj ma vyhled na more.

Nutno zminit, ze je hotel KURACKY, coz absolutne nebylo v inzeratu zmineno. My jsme meli stesti, ze jsme moc kuraku kolem sebe nemeli, ale pokud to stesti mit nebudete, tak jakmile si vas soused na balkone zapali, hned budete vse citit.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snidane formou bufetu - kazdy den stejne.

Vecere - den predem si vyberete jidlo z dvou danych variant. K jidlu dostanete salat, chleb a "dezert" - vetsinou meloun.

Vecere byly celkove moc dobre, vari sama majitelka, z cerstvych surovin. Jednou za pobyt je vecere formou barbecue spojena s reckym vecerem a tanecniky v reckych krojich. Moc prijemna akce, jen si musite doplatit 2,50 EUR na osobu. V cene ale mate jidlo.

V hotelu si muzete dat i obed, cenove od 2 - 7 EUR, ale vyber je znacne omezen (asi 5 druhy jidel a vetsinou omeleta, hamburger, toast, salat)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Majitelka je velmi prijemna pani, ktera se snazi maximalne uspokojit klienty, takze pokud budete s necim nespokojeni, staci ji rict a ona vse napravi.

Personal je celkove velmi mily a ochotny, jen ten uklid nebyl to, co bych si predstavovala.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Vstup na plaz rozhodne neni po mirnem kopci. Je to pekne strmy svah, cca 100-100m dlouhy, prevyseni bych odhadovala na dobrych 30 m!!! Plaz a pristup do more rozhodne neni piscity. Na plazi jsou kaminky, pristup do more je 3-5 m pekne kamenity. Pokud chcete plaz piscitou, musite jit cca 1,5km daleko.

V nekterych mistech jsou jezci, dokonce jsme videli i par meduz.

Na plaz "vyfasujete" rozkladaci sedatka a slunecnik a ty musite kazdy den tahat tam a zpet.

Na plazi neni zadne obcerstveni.

Rozhodne nedoporucuji pro rodice s malymi detmi a duchodce.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okoli hotelu je udrzovane, krasna zahrana, male detske hriste, cisty bazen. Vzdy volna lehatka.

Hotel lezi cca 1km od mestecka Kriopigi, kam musite pesky a nebo taxikem do 5 km vzdaene a lepsi Kalitheii. V Kriopigi v podstate nic neni. Neni kam jit na prochazku, v okoli nejsou zadne pamatky ani zajimavosti

Celkový dojem  průměrně (3/5)

V podstate se nam ubytovani a okoli libilo, ale byli jsme zklamani CK ********, ze popis neodpovidal a naprosto prisernou delegatkou, jak je zmineno vyse.

Nic to ale nemeni na to, ze na stejne misto uz bychom rozhodne nevyrazili.

Hotel je na miste, ktere je skutecne vhodne jen pro ty, kteri chteji dovolenou stravit u bazenu a sem tam si zajit k mori.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání