Napsat recenzi

Už nikdy více!

Recenze hotelu Hanioti Grand Victoria Hotel *** (Řecko - Chalkidiki - Hanioti)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 412x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už nikdy více s CK Kovotour plus! Pokud budete mluvit plynne rusky a budete mit rusky cestovni pas, budou kolem vas vsichni skakat, jinak mate velkou smulu. Neochota, strasne pokoje s plisni a mylne info od CK.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Ubytovani priserne, Cechum davaji male pokoje ve vedlejsi budove, zapacha tam zatuchlina a plisen, pokoje jsou tmave. Jako pristylka i pro male deti je palanda. Nejhorsi vsak je koupelna a vel. 1,5mx1,5m (sprchovy kout, toaleta, umyvadlo), vsude plisen a protykajici zachod. Hotel je primo u hlucne hlavni silnice, takze ti co maji balkon timto smerem, at pocitaji s velkym hlukem.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava byla dobra, zadny extra vyber a skoro zadna recka jidla (na coz jsem se tesila), jidla se neustale opakovala, ale bylo to dobre a vzdy cerstve.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybaveni hotelu, uz neco pamatuje, rozhodne neodpovida 3*!!!! Uklizecka chodila kazdy den (zametla a vytrela podlahu), povleceni menila 1x za tydenni pobyt. V arealu hotelu detske hriste, bazen (ktery okupuji russti a srbsti turiste), takze my se nekoupali ani jednou, stolni tenis, stolni fotbal (ktery nefunguje). 2x za pobyt mini disco pro deti cca 1 hodinu, pote ruska diskoteka :-( do noci. Ac jsem zaplatila All in, neochotni Řekove za barem delali, ze nas nevidi, takze jsme k piti za tyden nedostali nic. Teda jednou jsem dostala vodu z kohoutku! Takze jsme zaplatili All in a byla z toho plna penze.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Plaz od hotelu neni jak uvadi CK 150 m, ale zhruba 350 m. Plaze jsou preplnene ruskou klientelou, ale tam mi to nejak nevadilo. Lehatka a slunecniky za poplatek 7€. More krasne, ciste a teple.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okoli hotelu par obchudku a restauraci, kousek dal market. Po 10 min chuze je hezke centrum plne taveren, obchudku ...

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Recko mam moc rada a jezdim tam kazdy rok, ale myslim, ze po teto dovolene si od nej na nejaky ten rok odpocinu. V zadnem pripade tento hotel nemohu doporucit. Od zacatku do sameho konce jen sama rozcarovani. Jedine plus je more a musim zminit i velkou ochotu nasi delegatky Zuzky, ktera se snazila vsem pomoci. Nam pomohla moc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání