Napsat recenzi

naprostý relax

Recenze hotelu King Saron Hotel **** (Řecko - Attika - Isthmia)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 531x
Recenze se líbila: 317 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z moře pohled z moře
  • hotelová zahrada hotelová zahrada
  • Akropolis Akropolis
  • Korintský průplav Korintský průplav
  • něco na zub ..... něco na zub .....

Příjemný hotel, čistý, skvělá kuchyně, nevýhodou větší vzdálenost od obchodních možností

Ubytování  průměrně (4,3/5)

měl jsem štěstí na ubytování. Namísto výhled na moře jsem dostal apatmán v 5.patře s obrovskou terasou a krásným výhledem nejen na moře - východ slunce, ale na celé okolí, včetně západu slunce. Vzorný úklid, velice dobrá tichá klimatizace v ceně

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jedním slovem, luxusní. Tento hotel se nabídkou a kvalitou neliší od jiných tureckých nabídek, absolutní výhoda nejen řeckých specialit, ale hlavně dobré nepřeslazené dezerty, nabídka všech druhů mas a např zmrzlina od 10 hod, po celý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

úklid v pohodě, obsluha na hotelovém baru, dle obsluhující osoby, kromě jednoho barmana spokojenost

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

klid, pohoda, žádný boj o lehátka, které jsou i na pláži zdarma. Mimo úsek hotelové pláže, nutné boty do vody, nebo ploutve, jsou zde ježci

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

možnost procházek slabší. Po pláži vás otravují volně běhající psi, nákupní možnosti 20 minut pěšky, nebo taxíkem do Korintu, či Loutraki. Jinak 20 minut z hotelu po pláži Korintský průplav, stojí za shlédnutí. Most. který se nezvedá, ale potápí se pod hladinu

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel je opravdu dobrý. Nevýhodou je , že přes záliv je rafinérie a při nevhodném větru, to citlivý jedinci můžou cítit. Já za celý pobyt trochu cítil poslední den v podvečer, ale není to nic, co by mě vadilo. Jinak špičková delegátka Tereza, už dlouho jsem nezažil ochotnější. Výlet do Athén byl, ale krátký a uspěchaný, i když byla prohlídka muzea pod Akropolis v ceně, vůbec jsme se tam nedostali a to jsme přijeli na hotel ve 15 hodin. Klidně se ten výlet mohl natáhnout o 3 hodiny, shodli jsme se všichni....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Attika - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání