Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Siagas Beach Hotel *** (Řecko - Attika - Agioi Theodoroi)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 461x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je starší, pokoje jsou vhodné jen na přespání. Nebýt krásného počasí a moře, tak by dovolená byla úplná katastrofa.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj na straně, kde je hlavní silnice, vlak a dálnice, velký ruch i v noci. Výhled je jen na silnici a bazén. Klimatizace funkční, je ale nastavena na 25 C. Takže nemožnost regulace. Museli jsme ji mít vypnutou, občas jsme ji v noci na chvilku zapnuli, jinak bychom dostali angínu.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava byla celkem v pořádku. Ráno sice studená sázená vejce i párečky (ty i občas opečené do tmava), jinak základní věci, dalo se vybrat. Obědy i večeře v pohodě, dostatek všeho. Jen mě zaráželo to, že kdo měl jen polopenzi nebo plnou penzi, chodil i na obědy a bral si mezi jídly snacky, nápoje, ovoce i kávu (ne všichni). Všichni Řekové měli tuto možnost bez náramků. Za to, co jsme si museli doplatit za All inclusive je tohle zarážející. Nikdo to nehlídal. Jediné, co si hlídali, bylo pití. Hlavní číšník neochotný, neviděla jsem ho usmát se. Slíbená brzká snídaně před odletem nebyla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Jak jsem již psala, služby katastrofa, personál neochotný. Výjimkou byla recepce a plavčík. Úklid = neúklid. Každý den vynesený koš, jednou možná dvakrát setřeno, jinak nic. Až v sobotu před odletem jsme dostali nové ručníky, povlečení po celou dobu nepřevléknuto! Velmi nervózní pán, co se staral o slunečníky a lehátka. Stále měl s něčím problém. Bylo málo slunečníků, podstavců dostatek. Postupně donášel (pouze na požádání další), některé i rozbité. Nesměli jsme na nic sáhnout, vzít si lehátko sami. Po tom, co mu ulétly 2 slunečníky a utopily se v moři, večer udělal díry do tyčí u stojanů a dal tam šrouby. Nemožnost koupit suvenýr, natož pohled.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž krásná, oblázková. Nutné boty do vody! Je zde spousta ježků. Nevhodné pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Nedá se kam jít, kousek po pláži, do krámku, do městečka. Ale v tom vedru nic moc.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nejsme nijak nároční, ale tento hotel, hlavně personál a služby, nás velice zklamal.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Attika - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání