Napsat recenzi

SONNENHUGEL - Velice rádi se tam vracíme

Recenze hotelu Gasthof Sonnenhügel *** (Rakousko - Štýrsko - Ramsau am Dachstein)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 197x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Malý rodinný hotýlek s příjemnou obsluhou

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (normální postel, žádné rozkládací křeslo) s výhledem na Planai, na druhou stranu jsou pokoje dvoulůžkové eventuálně možnost pouze 1lůžko - výhled na Dachstein

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Ráno snídaně - pečivo, salámy, sýry, marmelády atd. klasika Rakousko + koutek se zdravou výživou. Večeře - salátový bufet, polévka, hlavní jídlo - výběr z 2-3 jídel (podle počtu lidí, když jsme tam třeba těsně před vánocema byli sami, byl výběr ze 2jídel, když je lidí víc, vždycky se vybíralo ze 3 jídel) a moučník (zmrzlinový pohár, různé moučníky.....atd). Vždycky jsme si moc pochutnali a byla toho taková hromada, že jsme to málokdy snědli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

My jezdíme na hory lyžovat, takže nikterak zvlášť nedokážeme ocenit nějaké další možnosti kulturního vyžití. Každopádně v Ramsau je veliký krytý bazén. Přímo v hotýlku je bezplatná WIFI, od letošního roku je už jak na pokojích, tak v restauraci i ve společenském koutku. Vedle společenského koutku je i dětský koutek, zjistila jsem to letos, když jsem seděla na internetu a viděla jsem tam děti (naše děti jsou po celodenním lyžování tak utahaný, že o koutek nikdy neměly zájem). Ve čtvrtek má paní domácí ANGELIKA tzv, RUHE TAG. Je nutné si s sebou vzít na sjezdovku klíč od pokoje, protože Angelika odjíždí - asi nakupovat apod. nikdy jsem se neptala, každopádně jinak odemčený hotel je do 17 hodin uzamčený a když necháte klíč dole v hotýlku, máte smůlu a musíte čekat než se vrátí. Když jsme tam byli poprvé, stalo se nám to, naštěstí jsme se vraceli z lyžování později a čekat jsme nemuseli dlouho.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,8/5)

Lyžování nemá chybu. Když si koupíte skipas na Planai, můžete lyžovat v okolních střediscích (Hochwurzen, Hauser Kaiblink atd), ale platí i pro lanovku na Dachstein včetně poplatku za výjezd autem nahoru k lanovce (tam se jinak platí mýtné, ale pokud máte skipas, neplatíte nic). Nahoře na Dachsteinu jsme nikdy nelyžovali, když jsme se tam vypravili, bylo tak -15st a foukal takový vítr, že nás to málem odfouklo, ale třeba letos před vánocemi tam bylo pořád okolo nuly a jasno, takže pravidlo, že tam umrznete to není. Když je víkend a hodně lidí, lyžujeme někdy třeba jen v Ramsau, protože tam nebývá tolik lidí a sjezdovky tam jsou taky pěkný.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Jezdí tam skibus, ale my vždycky jedeme autem, protože to je kousíček a nejsme na nic odkázáni. Obchody jsou jak v Ramsau, tak ve Schladmingu (Billa, Spar, Penny, Hofer..........asi všechno, co je potřeba)

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Hotýlek máme moc rádi a nedáme na něj dopustit. Akorát loni, když ve Schladmingu bylo MS ve sjezdovém lyžování, byli jsme v Dachstein West, protože nám bylo jasný, jaký tam všude bude mumraj a byla to pravda, jeden den jsme se tam jeli podívat - výlet a zrovna se v ten den nic nejelo a úplně nám to stačilo. Paní Angelika je velice příjemná a milá paní, jezdíme tam už opravdu roky a určitě i nadále budeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Štýrsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání