Napsat recenzi

Už nikdy v životě !!!

Recenze hotelu Almerwirt Landgasthof Hotel *** (Rakousko - Salcbursko - Maria Alm)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 17 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Shrnutí jedním slovem - KATASTROFA!!!

Všechny recenze k tomuto hotelu jsou pravdivé. Slíbený bazén byl nefunkční - zavřený, včetně sauny. Pan provozní od začátku lhal, že čeká na servis a pak jsme se dozvěděli, že je už skoro 2 měsíce uzavřený. Snídaně stále stejné, chudé, o chleba jsme si museli říct - jinak pouze jeden druh housky. Sladké chybí, párky neexistují. K toustům jsme poprosili o kečup - NENÍ A NEBUDE!!! Večeře formou bufetu, ale znamenalo to pouze to, že si člověk mohl nandat velikost porce. Jinak výběr z dvou jídel (klasika a vegetariánské), polévka celý pobyt stejná vývar z prášku - slaný, doplněný těstonou nebo usmaženým hráškem atd. Čas večeří oficiálně od 18 - 20 hodin, ale v 19 hodin už nad Vámi stála obsluha a čekala až dojíte. Kamarádi, kteří přišli později na večeři byli ČERNÉ OVCE, protože obsluhu zdrželi. Koupelna z 80-tých let, místo sprchového koutů, stará vana s gumovým závěsem, který se na Vás lepil při sprchování. Nejsme nároční, ale na dnešní standart je tento hotel odstrašující případ, i když pan provozní tvrdí, že jsou nejlevnější v okolí. Provozní byl nepříjemný morous, obsluha vypadala jako když otravujeme. Kuchařky ze Slovenska byli v pohodě - aspoň nějaké zpříjemnění v té hrůze. Nikdy víc. Jinak lyžařské středisko hezké a rozsáhlé, ale drahé ceny a není rozdíl v ceně vícedenních permanentek oproti nákupu denní permanentky. Doporučuji krásný Thermal v Kaprůnu - úžasný relax.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje vcelku dobré, koupelna retro. Lyžárna hrozná bez držáků na lyže.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Snídaně stále stejná chudá, bez sladkého, párků a kečupu a hořčice k toustům- velký problém, prostě není!!!

Večeře výběr z 2 jídel, resp.jedno vegetariánské, takže vlastně bez výběru. Ochota kuchařem uvařit něco dle přání hostů - problém u provozního!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Personál hrozný, kromě kuchařem. Bar by měl být otevřen, dle informací na informační nástěnce pro hosty do 22 hodin, ale obsluha se vás snažila vyhodit nejlépe už v 19 hod., aby měla volno a klid. Pak už

zavřeno a tma. Při dotazu nám bylo sděleno, že máme chodit na bar dopoledne , ale my jezdíme lyžovat a bavit se chceme večer.

Fakt výsměch.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,4/5)

Super , ale dražší, 73,50 euro/den dospělí.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Krásné horské městečko, kousek Kaprun - Thermal.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Nedoporučuji nikomu, kdo chce strávit hezkou dovolenou !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání