Napsat recenzi

Feriendorf Hollaus

Recenze hotelu Feriendorf Ponyhof *** (Rakousko - Salcbursko - Fusch an der Grossglocknerstrasse)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 185x
Recenze se líbila: 723 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel na nás působil velmi vkusně.Vše v typickém rakouském a alpském stylu včetně personálu,který byl oblečen do jejich typických krojů.

Resort se nachází na samotě v malebném údolí směrem od Zell am see před samotnou vesnicí Fusch an der Gross... Kdo preferuje spíše samotu a klid,je tohle ideální místo.Ve vesnicí je malé centrum s několika hotely a zřejmě i nějakou večerní zábavou. Vzhledem k tomu,že naše dovolená byla lyžařská,netoužili jsme po náročném dni po nějaké zábavě.

Úplně nám stačila hotelová sauna a hotelový bazén vnitřní i venkovní.Mohl být ale tak o 2° teplejší,alespoň těch 32°. Nevadí,relaxovat jsme zajeli do termálu na okraji Kaprunu,cca 15 min.autem.Komu nevadí dojíždění na kopce,hotel doporučuji. Na 1.parkoviště ski areálu Zell am see je to cca 12 minut autem.

Ubytování  průměrně (5/5)

Můžete si vybrat,buď si objednáte ubytování přímo v hotelu nebo v samostatných domech s apartmány.My bydleli v apartmánech.Vybavení standard,nerozepisuji,čísto,Do hotelu z každého domu to nebylo více jak 2 minuty.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování v hotelové restauraci.Snídaně bufetem,evropská nabídka,večeře výběr ze tří jídel se salátovým bufetem,někdy i bufetem celá večeře.Záleží asi na rozhodnutí hotelu.Vše v super kvalitě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Dávám 4* pouze z důvodu chladnější vody v zimě ve venkovním bazénu a malé šatničce na převléknutí. Ostatní služby jsme nevyužili.Je zde ale i dětská herna,billiard,šipky atd.

Můžete se zde pomazlit se zvířaty,které zde chovají (koně,krávy....)

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,7/5)

Středisko Zell am see nepatří ke špičce Rakouska.Ale určitě stačí. Je to vlastně jeden obrovský kopec jak do šířky tak do výšky.Sjezdovky byly nahoře kvalitní,upravené.Při sjezdu dolů k parkovišti však nic moc.Dost prudké,což by nevadilo,kdyby netálo a nejelo se mezi metrovými muldami a úplně dole takřka po vodě.Způsobeno samozřejmě teplým počasím. Rozhodně doporučuji pro srovnání ujet cca 37 km do Alpendorfu do střediska Ski Amade.To je špička v Rakousku.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Samota v malebném údolí.Vesnice s obchody cca 1 km.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Rozhodně doporučuji,komu nevadí dojíždění na sjezdovky.V létě zde bude určitě spousta aktivit (kolo,výšlapy,atrakce pro děti...)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání