Napsat recenzi

Apartmány Alpenland - aparthotel Pichler

Recenze hotelu Ferienhaus Alpenland (Rakousko - Salcbursko - Flachau)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 299x
Recenze se líbila: 705 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Aparthotel Pichler z cyklostezky Aparthotel Pichler z cyklostezky
  • Kuchyň Kuchyň

Apartmány alpenland - aparthotel Pichler jsme vybrali z důvodu dobré ceny a dobré vzdálenosti od Brna (jen 440 km). Nevěděli jsme ovšem co od nich očekávat. Jezdíme pravidelně do Rakouska oblast Kaprun. Nakonec jsme byli mile překvapeni a dovolená jse nám až na občasný deštík vydařila.

Ubytování  průměrně (5/5)

Apartmány alpenland. Po příjezdu na dveřích napsáno, ať se přesuneme do aparthotelu Pichler. Zhruba 200 metrů. Paní na nás čekala na recepci. Apartmán jsme měli v druhém patře ze dvou. Čistý, plně vybavený. V apartmánu myčka, mikrovlnka, plně vybavená kuchyň (příbory,nože,nádobý), trezor. Je zde i síť wifi, pro naši dceru velice důležité!!! Samozřejmě prostorný balkon. Postel s velice měkou matrací, ale dalo se to zvládnout. Na zemi koberec a plovoucí podlaha. Rakouský standart, ale v zemích jako Chorvatsko,Řecko nebo Itálie by tento standart byl považován jako velký nadstandart!!! Nevýhodou aparthotelu Pichler je blízkost dálnice, na které je neustálý provoz, takže i v noci jsou slyšet projíždějící auta. Ale není to tak strašné a tento problém mají všechny apartmánové domy ve Flachau.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování jsme neměli, stravovali jsme se sami. Ale v apartmánech jsou nabízeny snídaně. A to formou objednání na snídaňovém lístku den dopředu ( pečivo,med,marmeláda atd.).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Aparthotel je vybaven pinpongovým stolem s pálkami a míčky, trampolínou pro děti, houpačkami, malým pískovištěm, traktůrky pro děti. Vše je na zahradě. Dále je zde kůlna, v které je několik kol. Jsou to převážně treková kola, různých velikostí. Jsou však už trochu staršího data výroby, ale šlo vybrat. My s manželkou jsme si vybrali a používali denně. Ale pro cyklisty je lepší si vzít své kola, asi by kvalitu těchto neocenili. My jsme spíš výletníci na kolech a nám stačili. V případě vlastních kol je potřeba vzít zámek na kola, aby jsi je jiný obyvatel apartmánů než se vzbudíte nepůjčil. Personál velmi milý a přátelský. Paní vše vysvětlila a poradila. Domlouvá se němčinou a trochu angličtinou. V recepci mapy a letáky okolí. Cyklististé mapy s trasy označené od modré až po černou (obtížnost jak na sjezdovkách). Po příjezdu jsme dostali slevovou kartu Flachau. Různé slevy na lanovky atd. využili jsme ji při vstupu do termálů, karta je samozřejmě zdarma.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Náš pobyt byl koncem měsíce srpna,takže sjezdovky nemohu hodnotit, v srpnu jeli zhruba čtyři sedačkové vleky. Člověk jse nechal vyvézt a mohl podnikat tůry po hřebenech nebo zpět do ůdolí. My jsme neabsolvovali, protože jsme jeli na dovolenou na kola.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Kousek od aparthotelu začínají cyklostezky, které jme využívali. Stačilo sednout u aparthotelu na kolo a za třista metrů byl člověk na cyklostezce. Prostě super. Cyklostezky jdou využít i na inline brusle. Jinak do centra Flachau cca 2 km, ale je to pěkná procházka. Přibližně 1 km jsou termální lázně Therme Amade, naštívili jsme, ale byli jsme zklamáni, poznali jsme už lepší a navíc byli strašně přeplněné. Zhruba 1 km městečko Altenmark, daleko živější než Flachau. Ve Flachau zhruba dva obchody s potravinami Spar a Penny. Galerie Hermana Maiera atd. My jezdili do Altenmarku. Kousek od aparthotelu přírodní koupaliště.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Rakousko, Alpy, všude neuvěřitelné čisto, usměvavý lidé, kteří Vás vždycky pozdravý, pohoda a klid. Na kola jse určitě vrátíme. Na lyže spíš na Kaprun, ten je ještě o třídu výš a připadá nám i klidnější, ale je samozřejmě také dražší. Navíc má výhodu Zeel am see card, z kterými je vstup skoro všude zdarma v letních měsících.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání