Napsat recenzi

Příjemný menší hotel

Recenze hotelu LukasMayr Hotel *** (Rakousko - Salcbursko - Bruck an der Grossglocknerstrasse)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2015
Přečteno: 362x
Recenze se líbila: 386 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Menší rodinný hotel v centru v podstatě vesnice Bruck nedaleko Zell am See. Výborné jídlo, v podstatě klid, ale v okolí toho moc není.

Zastávka skibusu přímo před hotelem.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Část pokojů zrekonstruovaná, mansardy v podkroví ještě staré, ale na přespání stačí.

Měli jsme zrekonstruovaný pokoj v chodbě naproti recepci a bohužel v něm bylo vše hrozně slyšet, takže ráno jsme si rozhodně nemohli přispat. Jinak pokoj i koupelna pěkné, čisté, úklid v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava byla dobrá, zvlášť večeře velmi chutné. Snídaně formou bufetu - dostatečný výběr.

Večeře také formou bufetu - na výběr 2 polévky, 2 hlavní chody, 2 druhy příloh a několik druhů salátů + zelenina. K večeři jedno pivo nebo 2 dcl vína, případně 3 dcl nealko nápoje zdarma. Na závěr servírovaný moučník. Vše opravdu velmi chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Lyžárna, společenská místnost s krbem, kde se dalo po večeři příjemně posedět, restaurace, sauna.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,3/5)

Zastávka skibusu přímo před hotelem. Ráno odjezd každých 15 minut. Cesta busem do Zell am See cca 5 minut. Lyžařský areál Schmittenhohe ok, případně dalších cca 10 km Kaprun - Kitzsteinhorn, což je záruka sněhu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Bruck je v podstatě vesnice. V okolí nic moc. Pár restaurací/hospůdek, kavárna, banka a turecký fast food. Nějaký obchod jsme ani nenašli Ale cca 3 km na okraji Zell am See je supermarketů spousta.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově jsme byli spokojeni, jídlo výborné, skibus před hotelem a klidná atmosféra - to jsou hlavní klady

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Salcbursko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání