Napsat recenzi

Je to fakt pravda, co je nahoře napsaný :-))

Recenze hotelu Orca Praia Hotel *** (Portugalsko - Madeira - Funchal)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 577x
Recenze se líbila: 635 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel už má čtyři hvězdy, zaslouží si jich však pět. Předpokládám, že si nechávají tři, aby nemuseli vyměňovat ty úžasně bílé vyšívané ručníky. Nebudu opakovat výše uvedené recenze, ujišťuji Vážené obecenstvo je vše pravda.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Spokojenost maximální

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Mají mimo jiného skvělého cukráře a zmzlináře. Když si na ty dobroty vzpomenu, tak mi tečou sliny jak Pavlovovým čoklíkům.Většina číšníků ví co chcete když řeknete pivo:-))

(4E za 1/2l )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Wiffi free jde nejlépe ve fotelech na recepci, tamtéž přístupové hesla Lísky na bus č1 do centra na konečnou a zpět 1,5 E kupujte na recepci, u šoféra 2E jedna cesta. Zastávka busu hned nad hotelem. Jedna hvězda dolu za studenou vodu v bazénu

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Velmi chvályhodlá je čistota. V pravo po promenádě za skálou je dřevěné sezení. Udělejte si čas a na hodinku si tam jen tak sedněte a dívejte se na zapadající sluníčko

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

tip č1: po promenádě v pravo (hotel za zády) asi po 500m přes říčku. Pak opatrně přes silnici a podél říčky do "průmyslového údolí". Je tam pneuservis a vedle pizzerie-WC+ točené pivo za 1,5E.Po občerstvení pokračujte dál, dá se tam jít hodně daleko( nebojte se proražené zdi) Až budete pod viaduktem podívejte se vpravo nahoru-ve skále je zasekaný aquadukt. To už patří k

tipu č2 LEVADA DOS PIORNAS. Proti aubusové zastávce nad hotelem jsou do kopce schody. Nahoru,přes silnici a ještě nahoru a jste na levadě dos piornas(vygůglit). Po proudu nádherná pohodlná procházka nad městem odhad min 5km tam 5 zpět.Proti proudu: levada je zakrytá až za dálnici. Vy podejdete dálnici, dál vlevo asi 300m na hranu údolí (je tam nadjezd nad dálnicí) vpravo pod rošty je malý splav. Po levadě obejdete údolí a přes hřeben jste nad tím ohromným viaduktem z tipu1 POZOR cesta dál není pro ty kdož trpí závratí.Dá se sejít z kopce dolů ke kruháku a dál k moři na promenádu. Dál po levadě se jde po hraně "průmyslového údolí".Podél levady je zábradlí.Polezete průseky ve skále. Pokud budete mít dost, budou tam schody dolů do údolí. Pokud ne, jde se dál, ale počítete s tím že budete 100 metrů vysoko, cestička na dvě nohy a zábradlí není. Budete odměněni nádhernými výhledy na kaňon.Pod vámi je hydro elektrárna a taky další schody dolů do údolí. Z viaduktu je vzdálený mostek a do hotelu hodinu svižné chůze.Osobně jsem už dál nešel a vracel se. Před drtičkou kamene doprava, levá cesta ( do kopce) je slepá.

tip3 busem č1 na konečnou do centra v sobotu bleší trhy,nezapomeňte tržnici MERKADOS. Přístav. Lanovka (teleferico) do botanické zahrady 40E tam zpět vstup

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Pokud to bude jen malinko možné,tak tam pojedu ještě jednou. Jsem okouzlen z hotelu i z okolí. Líbilo se mi tady víc než na "blízkém" Tenerife.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání