Napsat recenzi

Hotel Quinta Perestrello Madeira Funchal

Recenze hotelu Quinta Perestrello Heritage House **** (Portugalsko - Madeira - Funchal)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 132x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z okna pokoje-večer Pohled z okna pokoje-večer
  • Pohled z okna pokoje-ráno Pohled z okna pokoje-ráno
  • Pohled na hotel Pohled na hotel

V uvedeném hotelu jsme byli poslední týden v lednu 2014. Příjemný rodinný hotel nedaleko centra Funchalu, v daném termínu obsazen snad ani ne ze 30 %. Hotel se skládá ze starší budovy a novější přístavby. Přední strana hotelu je orientována na východ s částečným výhledem na moře a východní část Funchalu, zadní část je orientována do džungle botanické zahrady, která je nad hotelem. Ráno při otevřených oknech působil trochu rušivě hluk z frekventované ulice, která vede kousek pod hotelem.

Ubytování  průměrně (4/5)

Byli jsme ubytování ve 2 lůžkovém pokoji standard ve starší části hotelu. Menší pokoj s chodbičkou s vestavěnou skříní, ve které byly 3 šuplíky, místo pro boty, ramínka a trezor. Naproti prostorná koupelna, obložená mramorem s vanou, bidetem a záchodem. V pokoji 2 okna s částečným výhledem na moře a část Funchalu. Dále boční okno do spojovací chodby mezi starou a novější částí hotelu. Psací stůl (v jedné zásuvce byl netradičně ukryt i fén), stolek pod starší TV se 4 zásuvkami. Křeslo, 2 mohutné postele, mezi nimi stolek s lampičkou. Dřevěná podlaha, téměř nevrzající. Klimatizace. U 4 hvězdičkového hotelu bych možná předpokládal i malou ledničku. Pokoj působil útulně, i když bylo vidět, že není nejnovější.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel nabízel snídani ve formě švédského stolu. Ke snídani této formy bylo vše, co asi má být, pouze výběr byl menší (např. 3 druhy salámu, 1 druh sýra). Příjemné bylo posezení při snídani v zimní zahradě, popř. venku před hotelem. Večeře byly nabízeny jako snack, to znamená žádné vyvařování, v nabídce byly tousty, špagety, penne, maso s rýží. Nedaleko hotelu byla ale řada vynikajících restaurací. Příjemný byl menší bar, který byl otevřen do půlnoci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel nabízel různé služby (např. praní a čištění oděvů, masáže, nevyužili jsme), k dispozici byl venkovní bazén, který jsme rovněž nevyužili - nebyl čas....Personál milý ochotný , pokoj každý den uklizen s novými ručníky a toaletními potřebami. K dispozici jízdní řády autobusů a tipy na výlety (v angličtině). U recepce volně přístupný PC s internetem, rovněž tak připojení WIFI bez omezení a zadarmo.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Poloha hotelu vynikající, asi 800 metrů k přístavu, asi 2 km k lanovce a k hlavním stanovištím autobusů. 1 km do centra města. Přímo pod hotelem půjčovna aut a horských kol. Rovněž u hotelu i zastávky městských autobusů. Nedaleko i obchody se suvenýry a Interspar, rovněž tak útulné restaurace. Kousek nad hotelem fotbalový stadion, kde vyrůstal Cristiano Ronaldo :-)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

V hotelu jsme byli v čase, kdy nebyl plně obsazen. Pohoda, klid, několik lidí jsme potkali u snídaně, večer jsme se domnívali, že jsme na hotelu sami... I když hotel nebyl přímo u moře, dal se pozorovat východ slunce. Trochu toho ranního dopravního hlomozu jsme řešili tím, že jsme na noc otevírali pouze boční okno do spojovací chodby. Když nejezdily ráno autobusy, zase "řvali" ptáci...:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání