Napsat recenzi

Červenec na Madeiře

Recenze hotelu Dorisol Buganvilia Studio Hotel *** (Portugalsko - Madeira - Funchal)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 28 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 2

Říká se, že "na Madeiru se jezdí koukat, ne koupat", pro ty, co chtějí ležet jen u vody. Při výběru hotelu si vše přečteme v nabídce CK a zjistíme na internetu - umístění, obchody, zastávka autobusu, možnost výletů, turistiky apod., abychom nebyli zklamáni.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Je to první hotel řetězce Dorisol od silnice, trochu do kopce, další ještě více. Ubytováni jsme byli v 5. patře s výhledem na Atlantik, ne v přízemí. Bazén byl vyhřívaný. Na přespání výborné.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Polopenze - snídaně chutná a dostačující výběr, chutnal nám jejich chléb. Večeře také. Voda na pokoji pitná. V restauraci nás vítala jedna milá servírka česky, což potěšilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je starší, ale udržovaný. Vybavení na pokoji v pořádku. Skříň na oblečení a vedle další, kde byla po otevření kuchyňka s veškerým potřebným vybavením. Měli jsme i malý balkon.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Na ostrově je jen pár písčitých pláží s černým pískem nebo kamenité a dále od hotelů. K oceánu se jde od hotelu dost s kopce a samozřejmě zpět zase do kopce. Na koupání jsou na pobřeží vybudovány bazény za poplatek, nebo betonová mola se vstupem po schodech.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel stojí v zastavěné části, v docházkové vzdálenosti od obchodního centra i centra Funchalu, ale i kousek od přírody, už nad hotelem teče leváda.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na Madeiře jsme byli již několikrát, ale hlavně kvůli turistice nejen kolem oceánu, ale i ve vnitrozemí na nejvyšší hoře a podél levád. Doporučuji zdatnějším.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

zkušený cestovatel: Není nic staršího než včerejší zprávy - 8. 2. 2024 19:47

Opravdu mám trochu podezření, zda ten text nestvořila nějaká zkušební verze umělé inteligence, v počáteční fázi vývoje... Jednak se opakují textové pasáže z jiné recenze, je obdobná prodleva se zveřejněním a v obou se vyskytují stejné aspekty, poměrně zásadně odporující primárnímu poslání tohoto portálu. Proti obsahu nemám obecně sice nic, ale stejné nic přináší i pro ostatní. Rovněž mne sice potěší, když kdekoliv v cizině někdo z personálu rozumí česky, ale to může za měsíc skončit - tohle je spíš obsah pro zápisky z cest, ne relevantní hodnocení. Potencionální zájemci by určitě více ocenili informace, zda je hotel tichý či hlučný, zda /a kdy/ probíhá úklid na pokojích, jestli je jídlo teplé, dochucené a jaký výběr a zda jsou třeba obsluhovány nápoje... jestli jsou poskytovány osušky k bazénu /v červenci je vyhříván ?, my jsme jej v únoru měli jako led, zvláště na čerstvém větru.../. Přiložené FOTO mají sice souvislost s celým ostrovem, ale ani v nejmenším s hotelem ! Nebylo by si dobré příště - nepochybuji, že se brzy autorka pochlubí nějakou další dovolenou - přečíst návod k vyplnění recenze a trochu jej dodržet ? Určitě bychom to ocenili více, než ten univerzální popis vlastního pojetí cest. reagovat

Inka: Odpověď - 9. 2. 2024 8:56

Vážený zkušený cestovateli, zkušební verze umělé inteligence se omlouvá. Někdo jen hvězdičkuje, další píše romány, viz předchozí recenze hotelu. Není ta únorová recenze vaše? Já to chtěla trochu odlehčit. Až se přestanou lidé "chlubit", nevím, co budete číst a komentovat. Možná nejsem tak zkušená, ale únor bych si na návštěvu Madeiry určitě nevybrala. Na nejvyšší horu se kvůli proměnlivému počasí nedalo vyjít ani v květnu. A náš bazén vyhřívaný byl, protože v horním bazénu u Estrelície byla voda hodně studená proti našemu. První fotografie patří k bodu Pláž a moře, druhá Okolí hotelu a po návštěvě Madeiry určitě víte, co je na třetí, která tam fakt nepatří. Přeji vám příště jen a jen kvalitní ubytování a dovolené. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Madeira - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání