Napsat recenzi

Vynikající poloha hotelu

Recenze hotelu Muthu Clube Praia da Oura Hotel **** (Portugalsko - Algarve - Albufeira)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 255x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o hotelový komplex v nádherně udržované zahradě s krásným ratanovým nábytkem. Leží nad krásnými útesy s písčitými plážemi.

Ubytování  průměrně (4/5)

Byli jsme ubytováni v apartmánu o dvou místnostech(ložnice+pokoj s kuchyňskou linkou) Apartnám byl velmi prostorný. V pokoji s kuchyňskou linkou byla rozkládací pohovka pro 2 osoby, v ložnici manželská postel. Apartmán byl po nedávné rekonstrukci. V pokojích, které nabízí české cestovky není klimatizace, jen ventilátor. Vzhledem k tomu, že v noci byla teplota venku kolem 18°C a přes den 26°C nebyla klimatizace potřeba, ale nevím jak to je s teplotou v červenci nebo srpnu. Pokud bychom neměli stavu AI, tak by se dalo i dobře v apartmánu vařit, kuchyň byla dobře vybavena. Potraviny jsou za stejnou cenu jako v ČR, supermarket vzdálený cca 300 m. Co se týká úklidu, tak to mohlo být lepší. Pokud bychom na kliku nedali cedulku, že chceme uklidit, tak by uklizečka nepřišla. Součástí vybavení je i žehlící prkno s žehličkou. Byli jsme ubytováni asi 30 m od bazénu, měli jsme asi nejlepší ubytování ze všech čechů co s námi přijeli, ostatní byli ubytováni až na konci komplexu v nerekonstruovaných pokojích, u silnice, kde byl velký provoz, takže asi nic moc.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava AI je trošku slabší. V hotelu je ubytováno spoustu Britů, takže je strava hodně přizpůsobena jejich jídelníčku. Hodně smažené(hranolky, brambory, ryby). Dále těstoviny, vždy 2-3 druhy masa. Ale jinak jídla je dost. Výborné byly zákusky. Co se týká nápojů, tak to bych viděla na největší slabinu. U snídaně hnusné sladké umělé džusy a voda. Od 10 hod. do 12 hodin žádné nápoje. Od 12 hod. do 23 hod. jsou nápoje jen v jednom baru, které je vzdálen cca 150 m od bazénu a 100 m od pláže, takže hodně z ruky. Od 12:30 hod do 14:30 hod jsou nápoje podávany k obědu v jídelně, ale nesmí se vynášet ven, nepochopitelné. Nápoje jsou z postmixu(Cola, Fanta, Nestea atd), voda,pivo, víno(hnusné), pak obyčejná vodka, Gin, Whisky, Rum, Portské, Brandy, nic moc.Do jídelny se dostanete jen po schodech, cca 20, takže pokud máte problém s chůzí tak si vyberte jiný hotel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Jeden velký bazén, 2 dělské bazény, 2 vířívky(pro cca 8 osob). Lehátka u bazénu jsou již ráno obsazená, takže si chce přivstat. Bazén je hrozně plýtký a dost plný lidí. Vířivky nedoporučuji, dopoledne jsou ledové, protože je každý den večer vypouští, když se ohřejí, tak jsou tak špinavé, že z toho tak něco chytnout. Krásné posezení a poležení v celé zahradě na ratanovém nábytku(postel z nebesy, kruhové letiště s krytem, různá křesílka apod. Pro děti hřiště s nafukovacím hradem a dalším vybavením. Každý den večer jsou v baru pořádaný témické večery. Je tam velkoplošná obrazovka. V žádném případě nedoporučuji pro méně pohyblivé osoby.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž nádherná, dostupná však jen po schodech, cca 30. Od posledních pokojů vzdálená cca 500 m. Oceán však na konci června tak studený, že se v něm nedalo koupat. Lidé se chodí na pláž jen slunit, chodit po pobřeží, koupání bylo jen pro velké otužilce. Nad útesy jsou lavičky, takže se dá krásně relaxovat pohledem na oceán.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V okolí je hodně zastavěné apartmány, je tam taky spoustu barů a restaurací, supermarkety a obchůdky se suvenýry.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Vynikající poloha hotelu u nádherné písčité pláže s krásnými scenériemi. Pokud se chcete koupat v moři, jeďte jinde, tady je to spíš na dívání. vzhledem k teplotě vody.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Algarve - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání