Napsat recenzi

Salalah Rotana Resort

Recenze hotelu Salalah Rotana Resort ***** (Omán - Dafár [Dhofar] - Salála [Salalah])

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 51 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Čistý pokoj, denně uklizeno, doplněné čisté ručníky, co dva dny převlečené postele. Není nač si stěžovat. Minibar, lednice - vše v pořádku. Denně na pokoji dvě lahve vody. (Zuby jsme si čistili balenou vodou - ne ze strachu jako v Egyptě, ale protože z kohoutku tekla mořská odsolená - a ta dobře fakt nechutná :-)

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

S jídlem jsme byli maximálně spokojení, ale všude se najdou rýpalové. Dostatek všeho, v jakoukoliv denní i večerní dobu.

Pestré stravování: snídaně: pečivo slané - sladké několik druhů, jogurty, sýry, salámy, ovesná kaše, různé druhy marmelád, med, vajíčka vařená, míchaná, omelety, vafle, palačinky, polévka, ovoce, zelenina, míchané saláty, párky, hamburgery, fazole

Oběd: vždy dva druhy polévky, rýže, těstoviny, brambory, opečené brambory. Jehněčí, hovězí, kuřecí maso, ryby, mořské plody. Spousta zeleniny - čerstvá, dušená, grilovaná. Ovoce vždy doplněno. Zákusky super, výběr z několika příchutí zmrzlin.

Večeře: jako oběd, navíc venku vždy něco grilovali.

Obsluha skvělá, když o něco požádáte, hned vyhoví, ale nevnucují se - za mě profesionální přístup. V hlavní restauraci Saffron jela klimatizace naplno, takže se občas hodí lehčí svetřík. V baru na pláži nápoje nealko, jen v určité hodiny alkoholické -(12.00–15.00 a 18.00–23.00 hod., v pátek 14.00–23.00 hod.) , ale to nás nijak nelimitovalo, nejeli jsme tam kvůli alkoholu. Když se nám nechtělo na oběd do hlavní restaurace, dali jsme si oběd v plážové restauraci, kde byl překvapivě pestrý výběr (včetně zmrzliny) - i tady jsme se ale vždy slušně oblékli. Nemyslím zrovna dlouhé šaty, ale v plavkách s průhlednou tunikou bych se tam necítila dobře, jestli mi rozumíte :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Je to klidný hotel, nám to vyhovovalo, jeli jsme si odpočinout. Navštívili jsme několikrát posilovnu, ( v porovnání s jinými hotelovými posilovnami docela dobře vybaveno). V areálu vedlejších hotelů Juweira a Al Fanar několik obchůdků, kaváren. Všude v pohodě dojdete pěšky, nebo vás zadarmo odvezou golfovými vozíky, stačí se zeptat na recepci, nebo si počkat přímo před hotelem. Ptali jsme se i na půjčovnu kol, v našem hotelu to zatím nešlo, prý se teprve rozjíždí sezona, ale v Juweira i Al Fanaru prý můžeme. Někdo tady psal o drzých vránách - můžu potvrdit - venkovní restaurace v našem hotelu měly takové tenké sítě po obvodu, takže vrány neměly šanci, za mě palec nahoru. U bazénu už si člověk musel dávat pozor, aby mu něco neochutnaly, nebo neukradly.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž čistá, vstup do moře pozvolný. Lehátek dostatek, občas jsme byli na pláži sami jen s plavčíkem - prý začíná sezona. Co mě překvapilo - po celou dobu pobytu byly vlny. V případě, že jsme se vydali dál do moře, tak už na nás pískal plavčík a hnal z nás z vody a ukazoval - "voda po kolena". Takže zaplavat si můžete v bazénu. Mimochodem bazén - fakt dobrý. Po ránu procházka na pláži - vyplavených spousta mušlí. Navštívili jsme marinu u vedlejšího hotelu Juweira a Al Fanar - ale tam zase voda "stojí" - a byla taková nazelenalá.... Z mola prý jsou občas vidět i delfíni.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Mimo hotel jsme byli pouze na výletech, sami jsme se nikam nevydali. Okolí tedy nemůžu posoudit.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Já bych se klidně vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dafár [Dhofar] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání