Napsat recenzi

Skvělý relax!

Recenze hotelu RIU Lupita Hotel ***** (Mexiko - Quintana Roo - Playa del Carmen)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 467x
Recenze se líbila: 1 099 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Balcony Balcony
  • Bar Bar
  • Bathroom Bathroom
  • Beach1 Beach1
  • Beach2 Beach2
  • Beach3 Beach3
  • Riu Lupita appartments Riu Lupita appartments
  • Hotel Bus Hotel Bus
  • Path to the beach Path to the beach
  • Relax swimming pool Relax swimming pool
  • Riu Lupita - appart. Riu Lupita - appart.
  • room room
  • pool at the beach pool at the beach
  • Swimming pool Swimming pool
  • aguti aguti
  • reception - Riu Lupita reception - Riu Lupita
  • Riu Lupita - appartments Riu Lupita - appartments

V hotelu Riu Lupita v Playa del Carmen jsme celá rodina ( 2 děti, 9 a 6 let ) strávili 11 nádherných dní . Hotel se nenachází přímo na pláži, je od moře vzdálený cca 500 m vzdušnou čarou ... schovaný v "džungli". Je obklopený zelení a doslova spoustou exotických zvířat ( nosálové, aguti,...). Což ocení hlavně milovníci klidu a přírody. Na pláž jezdí každých 30min hotelový autobus. Hotel má na pláži svůj vlastí areál s restaurací, bazénem, sprchami, wc a plážovými lehátky. Vše dokonale organizováno.

Ubytování  průměrně (4/5)

Areál hotelu se skládá z několika jedno až dvoupatrových vilek, v nichž jsou jednotlivé pokoje. Vilky jsou rozmístěny v rozlehlé zahradě téměř připomínající skutečnou džungli.Prostorné pokoje jsou příjemně vybaveny, každý má balkon či terasu, tv, koupelnu s wc, lednici a samoobslužný bar :-) Děti spí na palandě.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Spokojenost .... spousta druhů jídla, ovoce, zeleniny a sladkostí. Klasická mexická kuchyně i jídla mezinárodní. Vybere si určitě každý. Snídaně od 7,00 hod, oběd od 13,00 a večeře od 19 do 22,30 hod. Jinak během dne bufetové snacky ... v podstatě totéž, co se nabízí k obědu. Výborné alko i nealko koktejly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V areálu hotelu se nacházejí 2 restaurace ( bufetová, ala carte ), disco a bar u hlavního bazénu. K dispozici jsou 2 bazény - hlavní a relaxační, tenis. kurty, ping-pong,..... můžete si dát masáž, zušlechtit se v salonu nebo nakupovat v hotel. obchůdku. Pro malé děti je k dispozici herna, hřiště a dětský bazén - vše oploceno, takže se vám ratolesti neztratí.Samozřejmostí je půjčovna hotelových plážových osušek. Hotel zajistí taxi, výlety do okolí. Wi-fi pouze na recepci! zdarma každý den 1x připojení ( max. 90 minut ) :-( Personál byl ve většině případů velice vstřícný a milý. Výjimkou byl pouze jeden z recepčních ... v den odjezdu toho na něj bylo zřejmě příliš a nápor odjíždějících hostů ho evidentně vyváděl z míry :-)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel se sice nenachází na pláži, ale to nám nijak nevadilo. Na pláž vás každých 30 minut dopraví hotelový autobus. Cestu pěšky nedoporučuji ... v cestovce nám bylo řečeno, že na pláž je to cca 500 metrů, teprve na místě jsme zjistili, že se jedná o vzdálenost vzdušnou čarou ... v cestě stojí golfové hřiště, které je třeba obejít :-) Hotel má na pláži svůj vlastní areál ( restaurace, bazén, sprchy, wc, lehátka, beach volejbal ). Široká písečná pláž byla vždy upravená, moře čisté ... počítejte s vlnami. Na rozdíl od jiných destinací jsme téměř nebyli rušeni různými prodejci čehokoli :-)

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je "utopen" v zahradě ... doporučuji pro milovníky klidu. Naproti hotelu se nachází golfové hřiště. Do blízké Playa del Carmen můžete jet hotelovým autobusem nebo taxíkem. Dá se zvládnout i pěšky :-) V Playa del Carmen naleznete spoustu obchůdků s typickými suvenýry, mají zde však zastoupení i světoznámé luxusnější značky ( oděvy, kosmetika, hodinky ... ).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

S hotelem Riu Lupita jsme byli nad očekávání spokojeni. Rozhodně můžeme doporučit všem, kteří si chtějí v Mexiku užít klidu a přírody.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání