Napsat recenzi

Rozsáhlý komplex, který zcela jistě uspokojí i náročného klienta

Recenze hotelu Bahia Principe Grand Coba Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Chacalal)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 304x
Recenze se líbila: 549 čtenářům
Fotografie: 41
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotelový komplex se rozprostírá v krásné zahradě a palmovém háji. Od letiště v Cancúnu je vzdálen asi 100 km. Komplex je tak rozsáhlý, že pro přemístění do různých částí hotelů, restaurací, či na pláž, využívají klienti hotelový vozík (vláček).

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pokoje jsou umístěny ve třípatrových budovách rozmístěných v tropické zahradě. Ve 30 budovách je asi 1080 krásně vybavených pokojů. V prostorném pokoji je TV, kávovar, žehlící set, deštník, župan a pantofle, hydromasážní vana, fén, trezor za poplatek (5 USD/noc), minibar v ceně, individuálně regulovatelná klimatizace, set na přípravu čaje a kávy. Všechny pokoje v poschodí mají balkón.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava byla velice rozmanitá. Určitě si vybere i ten nejnáročnější klient. Na snídaně a obědy slouží hlavní restaurace, která byla od naší vilky vzdálena asi 5 minut pěší chůzí. Na večere můžete opět využívat hlavní restauraci anebo využít některou z restaurací ala carte např. mexická, japonská, italská, středomořská, brazilská... Určitě všem doporučuji využít služeb některých z těchto restaurací - jde o opravdu gurmánský zážitek, Vynikající jídlo, výborné služby, míchání drinků přímo u stolu nebo flambování dezertu přímo před Vámi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 6 restaurací á la carte (rybí, gourmet, italská, japonská, středozemní, mexická), 9 barů. Venku v zahradě 2 bazény, jacuzzi a terasa na slunění s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, bar u bazénu. WI-FI je zdarma 24 hodin v lobby na recepci, na pokojích je za poplatek. V hotelovém resortu "Tulum" je delfinárium, kde si můžete zaplavat s delfíny.

Dále jsou zde tenisové kurty, dětský bazén se skluzavkami, trampolína, posilovna, 1x za pobyt lekce potápění v bazénu, kajak, vodní sporty na pláži za poplatek. V Haciendě Doni Isabel je kasíno, diskotéka, obchůdky.

Animační večery jsou každý den v jiné části resortu, animátoři se starají o zábavu po celý den i u bazénu i na pláži.

Hotel dále disponuje i SPA a kadeřnictvím.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Asi 10 minut od hotelu se nachází nádherná rozsáhlá pláž s bílým pískem. Na pláž se můžete dostat vláčkem, který jezdí v resortu skoro každých 10 minut. Pláž je chráněna vlnolamem. V moři máte možnost vidět spousty rybiček, zvláště když jim do vody hodíte nějaký pamlsek. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma. Na pláži je klientům k dispozici bar nebo restaurace, kde si můžete dát oběd a nemusíte se tak vracet do svého hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Celý hotelový komplex leží v krásné udržované zahradě. V resortu máte možnost potkat mnoho zvířátek jako např. leguány, kteří se vyhřívají na sluníčku. Bát se jich opravdu nemusíte, utečou jakmile se k nim přiblížíte. Mezi vilkami uvidíte i nosály a další zvířata, která ani neznám. Procházka areálem tak díky těmto zvířátkům zpříjemněna hlavně pro malé děti. Hotel leží mezi městy Playa de Carmen a Tulum, takže za nákupy nebo na výlet můžete vyrazit právě sem.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Užila jsem si zde opravdu nádhernou dovolenou a to díky úžasným službám v hotelu a příjemnému personálu.

Poznala jsem více zajímavých zemí a pokud mám srovnávat, tak Mexiko je pro mne jednou z nejkrásnějších a nejzajímavějších zemí na světě a pokud budu mít ještě někdy možnost, ráda se sem vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání