Napsat recenzi

Hotelový komplex Grand Bahía Principe Cobá ***** hotel i pro nejnáročnější

Recenze hotelu Bahia Principe Grand Coba Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Chacalal)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 415x
Recenze se líbila: 568 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • pláž pláž
  • bazén bazén
  • hlavní restaurace hlavní restaurace

V části Cobá, která tvoří jednu třetinu tohoto hotelového resortu, jsme byly s děvčaty ubytovány na 9 nocí.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Ubytování je ve vilkách, které jsou v příjemné rozlehlé zahradě. Každý pokoj ve vile má balkon či terasu. My jsme měly s výhledem na bazén. V pokoji je velká koupelna s fénem, županem a k dispozici jsou i pantofle. V pokoji je velká postel, posezení, minibar, kde je zdarma voda, pivo a nealko. Trezor je možné zapůjčit za cca 7 USD/noc. Individuální klimatizace a ventilátor je také k dispozici. Ručníky na pláž jsou na pokoji a můžete je vyměnit u bazénu každý den.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V hotelu je strava v rámci all inclusive podávána v hlavní restauraci - Kukulkánova. Snídaně večeře, obědy i snack jsou formou bufetu,kde si vybere opravdu každý, od mořských plodů až po těstoviny a mexické tacos.. Bývají i tématické večeře. U pláže jsou bary s nápoji po celý den, snack bary v areálu, kde je možné zajít na kávu a občerstvení. Za pobyt můžete po předchozí rezervaci navštívit 3x a la carte restaurace dle vlastního výběru. Jídlo bylo vždy výborné a měli jsme i představení s flambovanými dezerty. Alkoholické a nealkoholické nápoje jsou rovněž k dispozici po celý den v lobby a v barech u pláže či u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel má několik barů, vláčky se můžete přemisťovat po celém resortu i např. do Haciendy Doni Isabell, kde bývají zábavné večery a vystoupení. Resort má také spoustu obchodů se suvenýry, např. s tequillou (vyvézt z Mexika můžete max. 1 litr) či s oblečením nebo magnetky. Wifi je zdarma celý den v lobby a na recepci, na pokojích je zpoplatněna. Část Cobá má několik bazénů vč. dětského a brouzdaliště se skluzavkami. Animační programy jsou vyvěšeny na tabulích v hotelu i u zastávek vláčků, mohli jste navštívit např. Fiesta večer,kde jste poznávali mexickou kulturu a tradice nebo ráno kurzy španělštiny či tance. Vodní sporty na pláži jsou za poplatek. Personál je vždy usměvavý a vstřícný, rozumí dobře anglicky. Hotel má také směnárnu, půjčení auta je také možné domluvit.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je s bílým pískem,místy kamínky, ale nejsou třeba boty do vody. Prostor pro plavání byl ohraničen bojkami, za bojkami se nedoporučuje plavat kvůli vysokým vlnám. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma. Vodní sporty, kajaky a další jsou za poplatek. Vstup do moře je písečný pozvolný a vhodný i pro děti. Zájemci mohou najít i mušličky. Doporučuji vzít si i brýle do vody, jsou zde barevné rybičky. Na pláž jezdí vláček v intervalu cca 10 min, a cesta trvá cca 5-7 min tímto vláčkem. Klienti části Cobá mohou využívat bary a občerstvení části Tulum. Bary na pláži jsou otevřeny cca od 9-10 h dopoledne až do cca 17 h odpoledne, drinky jsou v rámci all inclusive zdarma. Pláž je čištěna každý den personálem. Doporučuji také přivstat si na východ slunce.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Protože hotel leží velmi blízko archeologickým oblastem a městě Playa del Carmen, doporučuji výlety do archeologického naleziště Tulum a Cobá, cesta trvá do Tulumu cca 20 min jízdy autobusem či taxi, možno na recepci domluvit minibus,v případě, že vás jede více. V Playa del Carmen můžete využít volný čas pro nákupy v obchůdcích, v menších obchůdcích se smlouvá a je dobré mít spíše místní měnu -tedy pesa než dolary. Platit se však dá obojím, ale kurzy jsou u obchodníků různé.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Dovolená v Mexiku pro mě byla splněným snem. Prolíná se zde kultura, historie, zábava a odpočinek. Hotel má výbornou polohu a mohu jej doporučit všem věkovým kategoriím vč. rodinám s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kocich: Doprava - 19. 10. 2018 11:43

Dobrý den, potřeboval bych jenom informaci, v Prosinci letíme i s dětma do Mexika a budeme ubytování v tomto hotelu. Chtěli bychom navštívit nějaké památky a parky po vlastní ose. Dá se cestovat od hotelu místním Busem?? Směr Tululum a Xaret?? Děkuji za odpověď. reagovat

Martina.B: Re: Doprava - 23. 10. 2018 11:08

Dobrý den, ano určitě se dá do Tulumu - ten je nejblíže hotelu -cca 20 min jízdy jsme jeli - doporučuji si domluvit na hotelu taxík nebo domluvit s někým dalším menší dodávku, hotel nabízí i své výlety. Dále je v dojezdové vzdálenosti i archeologický park Cobá (cca 1 h jízdy autem) nebo Chichen Itzá- to už je jízda cca 3 h autem. reagovat

Kocich: Re: Re: Doprava - 23. 10. 2018 13:03

Díky moc za info reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání