Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Palm**** a Palm Grand*****

Recenze hotelu Grand Oasis Palm & Oasis Palm Hotel **** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 640x
Recenze se líbila: 667 čtenářům
Fotografie: 29
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén pro hosty Palm Grand Bazén pro hosty Palm Grand
  • Výhled z hotelu Výhled z hotelu
  • Pokoj Palm Grand Pokoj Palm Grand
  • Pokoj Palm Grand Pokoj Palm Grand
  • Rodinný pokoj Palm Grand - dětský pokoj Rodinný pokoj Palm Grand - dětský pokoj
  • Rodinný pokoj Palm Grand - dětský pokoj Rodinný pokoj Palm Grand - dětský pokoj
  • Pokoj Palm Pokoj Palm
  • Pokoj Palm Pokoj Palm
  • Pokoj Palm Pokoj Palm
  • Pokoj Palm Pokoj Palm
  • Rodinný pokoj Palm - dětský pokoj Rodinný pokoj Palm - dětský pokoj
  • Rodinný pokoj Palm - dětský pokoj Rodinný pokoj Palm - dětský pokoj
  • Dětský klub Dětský klub

Hotel se nachází na poloostrově v hotelové zóně nového Cancúnu, přibližně 25 minut od letiště. Hotel je vhodný zejména pro rodiny s dětmi a to především kvůli výborně vybavenému dětskému klubu a umístnění v zátoce s velmi pozvolným vstupem do moře.

Ubytování  průměrně (3/5)

9ti patrový hotel disponuje 417 pokoji v kategorii Palm**** a 345 pokoji v kategorii Palm Grand*****.

Pokoje jsou pěkné, čisté a prostorné s koupelnou (sprcha nebo vana) a WC dohromady. Vybaveny individuálně ovladatalenou klimatizací, sat-TV, telefonem a trezorem (za poplatek, v době mé návštěvy 4 dolary na den).

Velkou nevýhodou pokojů je, že pokoje jsou bez balkonu a nelze zde ani otevřít okno. U hotelu Palm je možné si za poplatek 25 dolarů za noc připlatit pokoje v přízemí, které mají menší terasu.

Dále možnost si připlatit za 25EUR/noc rodinný pokoj - dvě propojené místnosti s opravdu hezky designovým dětským pokojem. Rodinné pokoje jsou na vyžádání.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V tomto hotelu jsem měla možnost poobědvat v mexické temátické restauraci. Jídlo bylo chutné a bylo ho dostatek. Velký výběr ovoce a zeleniny, různé druhy masa i příloh.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hlavní restaurace, tématické restaurace (např. mexická a mezinárodní), některé restaurace pouze pro hosty Palm Grand (mexická, brazilská, steak house a sea food). Bar u bazénu a pláži.

Hotel disponuje třemi bazény - v době mého pobytu jeden vyčleněný pro klienty Palm Grand. Lehátka a slunečníky, osušky u bazénů zdarma.

Hotel se může pochlubit krásným dětským klubem a odděleným dětským světem, kde se nachází dětský bazén se dvěma tobogány a lehátkama a slunečníky pro děti, prolézačky, diskotéka pro děti, dětský internetový koutek, velká místnost s hračkami. Animace pro děti ve věku 4-12 let, animace probíhají v angličtině, španělštině a francouzštině.

Fitness zdarma, za poplatek squash, tenis a lázeňské centrum.

Internet a Wi-Fi za poplatek (v době mé návštěvy 5 dolarů za hodinu).

Hosté hotelu Oasis mohou využívat služby tohoto hotelového řetězce (přímo v Cancúnu čtyři hotely). Hotelu hotelu Grand mohou využívat i služeb Grand u ostatních hotelů.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Hotel se nachází přímo u pláže v zátoce. Díky tomu je moře klidné a je zde opravdu velmi pozvolný vstup do moře, proto ideální pro děti, méně už pro plavce. Popravdě mě zde ale moře nenachadlo. Měla jsem jsem možnost vidět pravé karibské moře mimo tuto zátoku, z kterého jsem byla nadšená. Vedle hotelu se nachází menší přístav - jelikož jsem byla v tomto hotelu pouze na prohlídce, nevím, jak moc tato okolnost vadí.

Pláž je menší a poměrně úzká, myslím si, že při plné obsazenosti hotelu, zde musí být hlava na hlavě. Lehátka a slunečníky u plaže zdarma. V době mé navštěvy měli na pláži hosté hotelu Palm Grand vymezený úsek. Sprchy na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel se nachází v centru hotelové zóny, přímo naproti najdete řadu menších obchodů a poblíž spoustu luxusních obchodních center, restaurací, diskoték. Městskou dopravou se za 8 pesos (nebo 1 dolar) dostanete do centra Cancúnu, kde naleznete místní tržiště se suvenýry a řadu obchodů nebo na jakékoliv jiné místo na polostrově.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pěkný a příjemný resort, který mě ale vyloženě nenadchnul. U tohoto hotelu můžu ale s pochválit dětský klub, ze kterého musí být každé dítě nadšené. Proto bych tento hotel doporučila rodinám s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání