Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Grand Oasis Palm & Oasis Palm Hotel **** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 501x
Recenze se líbila: 648 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Strávili jsme v tomto hotelu 10 dní a nemůžeme si stěžovat. Na úvod musím uvést, že hotel je rozdělen na 4* a 5* část. My jsme byli ubytovaní v tom 4*, takže jsme neměli přístup do všech částí komplexu. Ale stačilo nám to, co jsme měli, tzn asi 4 restaurace, bar, občerstvení na pláži, bazén. Výborná strava, trochu horší moře.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj jsme měli ve 2. patře, takže s výhledem na střechu restaurace. Ovšem hosté ve vyšších patrech mají výhled pěkný, buď na moře nebo na jezero. Vybavení standardní, TV, fén, samostatně ovládaná klimatizace, WC a sprcha. V pokoji jsme se moc nezdržovali, na přespání to stačí. Wi-Fi za poplatek (asi 5 dolarů za hodinu), sejf (asi 4,5 dolaru na den).

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování výborné. Velký výběr z několika druhů mas, hodně příloh, ovoce, zelenina, zákusky, čerstvé pečivo. Každý den něco jiného. Možnost vybrat si suroviny, které obsluha přímo před vámi ogriluje. Strava je zaměřená spíš na evropské a americké hosty, moc mexických specialit tam není. Ale všechno bylo velmi chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál pracovitý, hlavně co se týká restaurace. Pořád kmitali aby byly čisté a prostřené stoly, okamžitě odnášeli špinavé nádobí. Pokojská nám každý den poctivě poklízela pokoj. Jinak v hotelu i okolí pořád někdo zametal, staral se o pláž....

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž samotná byla pěkná. Jsou na ní slunečníky a lehátka zdarma, také vysázené palmy, takže se lze krásně schovat do stínu pokud je potřeba. Kdo chce, může si lehátko posunout více k moři a slunit se. Ovšem moře samotné je dost mělké. V místech, kde byly bójky označující konec prostoru pro plavce je asi tak 1,5 m. Také je tam dost jakési trávy. Kdo si chce zaplavat víc, může jít asi tak 500 m dál po pláži, kde už je voda hlubší. Pláže jsou veřejné, takže se kdokoli může koupat kdekoli, ale instalace (slunečníky, lehátka...) může použít jen ty které patří k jeho hotelu. Naproti je ostrov Isla Mucheres, takže moře je klidné, nikdy tam nejsou velké vlny. Asi ideální pro rodiny s dětmi.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel se nacházív hotelové zóně, takže kolem není nic jiného než jiné hotely. Také je tam spousta obchodů, ale většinou samé suvenýry nebo značkové obchody s módou (spíš pro američany). Samotné město Cancun není moc pěkné. Přišlo nám trochu špinavé a jakoby nedostavěné. Asi tam bydlí pouze zaměstanci hotelů. Dá se tam dojet autobusem asi za 9 pesos. Autobus jezdí po celé hotelové zóně i po městě, stačí na něj mávnout.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkově jsme byli spokojeni. V rámci pobytu jsme měli 2 výlety za poznáním Mayské kultury, ale jinak jsme se tam jeli hlavně válet u vody, takže se nám to moc líbilo. Hotel 3x týdně pro hosty pořádá večerní představení (cirkus, ukázky folkloru nebo karaoke), jinak během dne je nějaká zábava na pláži, které jsme se ale nezúčastnili a večer třeba hrají u bazénu Mariachi. Je to menší komplex, takže tam byl i docela klid. Síť hotelů Oasis zahrnuje asi 5 hotelů a je možné strávit třeba den v jiném hotelu a čerpat tam služby. My jsme např. jeden den strávili v hotelu Oasis Cancun, hlavně kvůli lepšímu moři (pláž nám lepší nepřišla). Takže tento hotel bychom doporučili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání