Napsat recenzi

Hotel Oasis Cancún**** - krásná dovolená v ráji

Recenze hotelu Wyndham Grand Cancún All Inclusive Resort & Villas (ex Omni Cancún) **** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 591x
Recenze se líbila: 796 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled na golfové hřiště, lagunu a silnici výhled na golfové hřiště, lagunu a silnici
  • hotel Oasis Cancún a golfové hřiště. hotel Oasis Cancún a golfové hřiště.
  • Mexická restaurace. Mexická restaurace.
  • Americká restaurace. Americká restaurace.

Obrovský hotelový komplex, který je usazen v nádherné tropické zahradě a přímo u karibského moře, leží na poloostrově v hotelového zóně nového Cancúnu, přibližně 15 minut jízdy od letiště. Resort se skládá ze tří částí - z "klidnějších" 5* hotelů Oasis Cancún Grand a Oasis Cancún Sens a velmi živého 4* hotelu Oasis Cancún. Do hotelů jezdí především studenti z USA, Kanady a Mexika, proto je v hotelu opravdu velmi rušno, skoro 24 hodin denně. Pokud tedy vyhledáváte klidnou dovolenou nebo máte lehké spaní, tomuto hotelu byste se měli raději vyhnout.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoje jsou čisté a velmi prostorné, každý hotel má balkon, buď s výhledem do golfové hřiště, lagunu a silnici (i když je tato silnice hlavní tepnou poloostrova, neruší) nebo do hotelové zahrady a na bazén.

Postele jsme měly oddělené a opravdu prostorné, některé pokoje mají i manželské postele. Mezi základní vybavení patřila individuálně ovladatelná klimatizace, satelit TV, telefon, v koupelně vysoušeč vlasů. Trezor za poplatek (v době mého pobytu 5USD/den).

Úklid probíhal denně. Po prvotním nadšeném dojmu šlo sice najít v pokoji menší chybky a opotřebení, jelikož se ale pokoj chodím pouze umýt a vyspat, žádný velký problém jsem nezaznamenala. Doporučuji nenechávat delší dobu otevřený balkon (objekt je ve tvaru pyramidy, ještěrky se ze zahrady pohodlně dostanou i do nejvyšších pater).

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Nejlepší a nejbohatší all inclusive, které jsem zažila, od snídaně až k večeřím. Velký výběr zeleniny a ovoce, masa (masové směsi i čerstvě připravované vepřové, hovězí, kuřecí a ryby). Každý den tématické večeře a mexické speciality (nachos a tacos). Možnost jíst v tématických restauracích (italská, americká, sushi) nebo v restauracích ala carte (mexická, středozemní kuchyně).

Velký výběr alkoholických nápojů, kterými zde opravdu nešetří. Možnost míchaných nápojů a i samotného alkoholu (Havana, Bacardi, Captain Morgan, atd.). Nealkoholické nápoje z postmixu, voda pouze z kohoutku (postmixu), nedávají zde balenou vodu.

Jinou kategorií byla kapacita restaurací, viz. níže.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Obrovský komplex, jehož kapacita restaurací v období plné sezóny, zejména v období amerických svátků, nestačí (zažila jsem zde Halloween). Jelikož hlavní restauraci mohou (a rádi využívají) i klienti hotelů Grand Oasis Cancún a Oasis Cancún Sens, ve špičce je nutné se připravit na frontu u vchodu a v extrémních případech i čekání cca 15-20 minut na stůl. Totéž se opakuje u hlavního baru a v "noční" americké restauraci, jelikož se hned vedle nachází diskotéka, tedy centrum nočního života na hotelu.

Hotel disponuje dvěma oddělelnými velkými bazény, jeden v klidové části, u druhého každý den probíhají animační programy a hraje zde hlasitá hudba. Lehátka a ručníky zdarma (výměnou za hotelovou kartu). Tenis, lázně, golf (za poplatek). Wi-Fi a internet za poplatek (pro klienty Oasis Cancún dost drahý, doporučuji návštěvu nedaleké pobočky McDonald, kde je Wi-Fi zdarma).

Zaměstnanci hotelu byli velmi příjemní a usměvaví, i když je pravda, že při večerním náporu už byla únava vidět. Dostatek animačních programů - pilates, jóga, vodní pólo, vodní aerobic, volejbal, fotbal, večer živá muzika na několika místech v resortu a v hlavní budově hotelu krátké tématické programy, např. fire show, prehispanic show, atd.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Velká devíza hotelu, hotel přímo u dlouhé a široké pláže s jemným pískem a nádherným karibským mořem. Pláže jsou zde veřejné, můžete se tedy vydat na několika kilometrovou procházku po krásném pobřeží. Vstup do moře není příliš vhodný pro děti, není zde pozvolný vstup do moře a často jsou zde větší vlny.

Lehátek a slunečníků (zdarma) mi na tento resort připadalo nedostatek, jelikož ale většina hostů pobývala u bazénu, místa se vždy na pláži našla.

Nabídka vodních sportuůod místních prodejců, popřípadě možnost volejbalu.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel se nachází přímo uprostřed hotelové zóny. Přímo před hotelem je autobusová zastávka, za 8 pesos (nebo 1USD) se můžete dostat kamkoliv po poloostrově až k tržišti ve staré části města Cancún. Autobus jezdí každých cca 10 minut. Nezáleží na vzdálenosti a počtu ujetých kilometrů, cena za jízdu je vždy stejná. Na poloostrově se nachází řada velkých obchodních domů, fastfoodů, luxusních butiků a restaurací a řada velkých a vyhledávaných diskoték. Dále zde také můžete najít aquarium, přístav, muzeum Mayů, atd.

Samostatnou kapitolou je nabídka fakultativních výletů, které určitě doporučuji. Jedině tak poznáte alespoň trochu z Mexika, protože město Cancún a jeho okolí bych spíše přirovnala k "malé Floridě" a takovému americkému státu v Mexiku.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Velký komplex se nachází v nádherné zahradě u překrásné pláže, přímo v centru poloostrova, kde v dojezdové najdete vše, co potřebujete. Jídlo a pití fantastické, personál hotelu příjemný.

Subjektivně si nemůžu na nic stěžovat a jsem se svým pobytem velmi spokojená. Jelikož je ale hotel vyhledávaný především americkou a kanadskou mládeží, hotel bych určitě nedoporučila starším osobám a lidem, kteří vyhledávají klidnou a romantickou dovolenou. Toto místo opravdu žije do ranních hodin.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání