Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Oasis Viva Beach**** a Oasis Grand Viva Beach*****

Recenze hotelu Dreams Sands Cancún Resort & Spa Hyatt (ex Grand Oasis Viva) **** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 345x
Recenze se líbila: 590 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z chodby hotelu výhled z chodby hotelu
  • výhled z chodby hotelu výhled z chodby hotelu
  • pokoj Standard pokoj Standard
  • pokoj Standard pokoj Standard
  • pokoj Standard pokoj Standard
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • výhled z pokoje výhled z pokoje

Deseti patrový hotel, který v současné chvíli prochází celkovou rekonstrukcí a plném provozu bude od 15.prosince 2012, leží v zátoce přibližně 25 minut od letiště v Cancúnu. I když je pláž s pozvolným vstupem do moře vhodná především pro rodiny s dětmi, od 1.ledna je plánováno změnit tento hotel pouze na hotel pro dospělé. Podle poptávky ale možná dojde časem opět ke změně.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel nabízí 276 pokojů v části Oasis Viva a 165 pokojů v části Oasis Grand Viva.

Pokoje standard jsou prostorné a čisté, vybaveny jsou centrální klimatizací s indiviuálním ovládáním, telefonem, satelit TV, fénem, minibarem (za poplatek, na vyžádání) a trezorem (za poplatek (v době mého pobytu 5 dolarů za den). Každý pokoj má koupelnu (vana nebo sprcha) s WC dohromady.

60% pokojů je s balkonem a oddělenými lůžky, pokoj s manželskou postelí jsou zpravidla bez balkonu.

Všechny pokoje jsou orientované směrem k moři a pokoje ve vyšším patře mají krásný výhled na celou zátoku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V hotelu se nachází hlavní restaurace a tématické restaurace a ala carte restaurace (např. italská, sushi, seafood. V době mé prohlídky zde bylo celkem osm restaurací a 6 barů. Některé restaurace mohli využívat pouze hosti hotelu Oasis Grand Viva.

Hotel disponuje dvěma bazény, v současné chvíli je jeden bazén určený pouze pro dospělé. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Připojení k internetu za poplatek.

Lázeňské centrum za poplatek.

Hosté hotelu mohou využívat služeb dalších hotelů řetězce Oasis, v Cancúnu najdete hotely Oasis Cancún, Sens a Palm.

Prostory pro hosty mi vzhledem k velkému hotelu připadali menší, myslím si, že v plné sezóně zde bude hlava na hlavě.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel se nachází přímo u písečné pláže. Pláž je cca 400 metrů dlouhá a je užší. Do moře velmi pozvolný vstup, ideální pro děti, méně už pro plavce. Pláž se nachází v zátoce, takže zde skoro nejsou vlny. Na pláži se nachází plážový bar.

Sprchy na pláži, lehátka a slunečníky zdarma.

V době mé návštěvy bylo v moři dost nepořádku, zaměstnanci ale zrovna moře uklízeli a bylo nám řečeno, že je to díky hurikánu, který zasáhl nedalekou karibskou oblast.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel se nachází přímo v centru hotelové zóny, hned naproti hotelu můžete najít obchody se suvenýry a restaurace. Do centra starého Cancúnu je to přibližně 10 minut jízdy. Po celém poloostrově jezdí mětské autobusy, které vám zastaví na pouhé mávnutí rukou. Jedna cesta stála v době mého pobytu 8 pesos nebo 1 dolar, bez ohledu na ujetou vzdálenost. Na poloostrově lze najít řadu obchodních domů, barů, restaurací a diskoték, nebo také muzeum Mayů nebo aquarium.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel na mě působil příjemným dojmem, ale myslím si, že v hlavní sezóně a při plné obsazenosti hotelu, je pláž a prostory pro klienty malé. Pláž je sice pěkná, pravou karibskou pláž ale musíte hledat na opačné straně polostrova (můžete vyzkoušet zajet si do hotelu Oasis Cancún nebo Oasis Sens).

Pláž mi přišla vyloženě vhodná pro rodiny s dětmi díky malým vlnám a pozvolnému vstupu do moře, bohužel hotel přechází od nového roku na strategii hotelu pouze pro dospělé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání