Napsat recenzi

za mne dobrý

Recenze hotelu Silver Beach Hotel *** (Mauricius - Východní pobřeží - Trou d'Eau Douce)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se nechází na krásné pláži ve velmi klidné části ostrova. Jedná se o klasickou tříhvězdu, tak zde čekejte 10 druhů salámů a sýry k snídani nebo 15 druhů sladké tečky na závěr. To jeďte rovnou do pětihvězdy a není důvod tento hotel nějak pomlouvat. Je to vždy poměr cena výkon jako kdekoliv jinde, Phuket, Kanáry, Dominikána nebo Fuerte. Pokud máte tři hvězdy je tom, aby to bylo dostačující, spolehlivé, funkční,čisté, strava chutná, nápoje dobré a to tento hotel splňuje.

Ubytování  průměrně (4/5)

Starší návytek alá Dominikána, Kuba či spartmány v Řecku, ale po kontrole všeho si myslím, že opět píši o tříhvězde plně dostačující. (pokoj č. 313 ) vedle SPA masáží byl klidný(pokud si odmyslím sousedovic kohouta, který si překřikoval s kanáry), tak jako za mne dobrý, WIFI šlapala slušně zdarma, trezor zdrama, klimoška zdarma...také v pohodě. Úklid denně, ručníky denně, Bangladéžan šůroval jako na vojně.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

ráno džusy, jogurty, salám, sýr, nějaké to vejce, něco sladkého, páras, slanina, taková ta klasika, pomeranč, banán. Na tři hvězdy OK. Oběd polévka, povětšinou kuře, ryba, saláty, nějáká ta těstovina....no takové to jako všude, veřeře obdobná. Někdo psal že měl servírovanou, my měli vždy bufet. S obslouhou nebyl žádný problém. Co jste si řekli, přinesli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál šlapal, hotel bych tak řekl není moc vhodný pro děti, absence dětského bazénu, bazén má až 1,9m. Jinak bar od 10.30h do 22.45h, klid, jen to sebe srkáte míchanice, pivo, rum, víno nebo nealko, odpoledne vám dají ke kávě nejáký ten moučník. Tady hvězdu ubírám, protože si myslím, že by bar mohl být otevřený od 9.30 do 24...někdo si dá pozdní večeři a je potom dost málo času posedět.....ne tak kvůli mne, ale byli i tací co se po 23h rozhodli pokračovat v Trou d'Eau Douce. 1,5km vzdálené osadě. Jinak hotel pořádá výlet na nedaleký ostrov...problém je že na člunu bez střechy a občas se vraceli hosté trošičku připálení....k dispozici šlapadla, kanoe, ručníky, podložky na lehátka a slunečníky, vše OK.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

bez komentáře, po maledivách nejkrasnější moře, taková Fuerte s mixem Egypta. (někdo by užil boty do vody, korály dost píchají), já to přežil bez.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Doporučuji výlet na Gris Gris, La Vanile Nature Park, (doporučuji si to zajistit u místních češek nebo slovenek přes FCB nebo obdobně...poloviční ceny s českým výkladem...nedělám jim reklamu)dále určitě na Central Flacq -místní tržnice....chce to ale místní autobus č. 55, který zastavuje u hotelu cca. každých 30 minut, jede přímo k tržnci a opět vás odveze po nákupu zpět...stojí to za to....!!!!! Tržnice má zavřeno v pondělí, ale to si ještě ověřte. Cena Busu 40 jejich cca. 20 našich, osoba cesta. Vrátíte se do 50 let...Dále dle vašeho vkusu, je tam k viděni spousty věcí........Osada Trou d'Eau Douce, adrenalin jít po silnici, ale dá se, obchody, Thomas Cook směnárna, restaurace, takové na pohodu profláklé dopoledne. Tam 20min zpět 20 min nebo za 50 kč jsem vždy mávnul na místního co jel směr hotel. Jinak všude pejskové...neublíží, jsou v poho, čekají jsetli neco neodapdne.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Já myslím, že vyjma letecké společnosti Austrian, kterou příště využívat určitě nebudu vše OK. Ubytko jsem zajistil přes air stop, letenky zvlášť, doprava na bookingu za 7 stovek z letiště. Ušetřených 30 tis. tak dobrý. Po pravdě jsem měl trošku obavu z hotelu na základě recenzí, ale není se čeho obávat, služby fungují, vše šlape, počasí vyšlo, Mauricius je krásný ostrov, obavytelé jsou směs angličanů, afričanů, indů, číňanů, holanďanů, atd. a prodle to je zde i náboženství od A do Z. Ceny hodně podobné našim, Phoenix pivo se dalo, příští rok září říjen jedu opět. Tento hotel + týden apartmány ve Flic Flac.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání