Napsat recenzi

Veranda Palmar Beach Hotel *** - nocleh po náročném dni

Recenze hotelu Veranda Palmar Beach Hotel *** (Mauricius - Východní pobřeží - Belle Mare)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2022
Přečteno: 34x
Recenze se líbila: 78 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • 2 lůžkový pokoj s přistýlkou 2 lůžkový pokoj s přistýlkou
  • 2 lůžkový pokoj s přistýlkou 2 lůžkový pokoj s přistýlkou
  • 2 lůžkový pokoj s přistýlkou 2 lůžkový pokoj s přistýlkou
  • Bazén u hotelu Bazén u hotelu
  • Pláž hned u hotelu Pláž hned u hotelu
  • Dvoupatrové budovy sloužící k ubytování. Dvoupatrové budovy sloužící k ubytování.
  • Prostřený stůl na pláži na společnou večeři. Prostřený stůl na pláži na společnou večeři.
  • Pláž - bylo špatné počasí, za jasného počasí vypadá úplně jinak :-) Pláž - bylo špatné počasí, za jasného počasí vypadá úplně jinak :-)
  • Servírované menu na pláži - Smoked marlin platter with green papaya Servírované menu na pláži - Smoked marlin platter with green papaya
  • Servírované menu na pláži - Carlet crab broth Servírované menu na pláži - Carlet crab broth
  • Servírované menu na pláži - Grilled Ombrine fish filet with creole sauce and crunchy vegetables Servírované menu na pláži - Grilled Ombrine fish filet with creole sauce and crunchy vegetables
  • Servírované menu na pláži - Apple pie with vanilla ice cream Servírované menu na pláži - Apple pie with vanilla ice cream
  • Míchání místního Mojita na pláži Míchání místního Mojita na pláži
  • Večerní diskotéka u bazénu. Večerní diskotéka u bazénu.
  • Snídaně Snídaně
  • Západ slunce na pláži. Západ slunce na pláži.

Menší hotelový komplex dvoupatrových budov je zasazený v tropické palmové zahradě na východním pobřeží ostrova, cca 40 km od hlavního města Port Louis a cca 50 km od letiště.

V hotelu jsme byli ubytování na 1 noc.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje Comfort (36-38 m2) s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, trezorem, SAT/TV, minibarem, setem k přípravě kávy/čaje. Pokoje nabízejí balkon nebo terasu.

Pod vstupními dveřmi je docela velká díra a proleze tam kde co... V koupelně jsme měli obrovského pavouka a v pokoji šváby. Ve sprchovém koutě plíseň, jinak čisto. Na spaní pokoj ale bohatě postačí.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:00-15:00) a večeře formou bufetu (19:00-22:00) v hlavní restauraci; odpolední čaj/káva (15:00-17:00), nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v místech určených hotelem (11:00-23:00).

Hotel nabízí slevu 200 MUR na osobu a den na oběd v plážové restauraci Horizon a 400 rupií na osobu na noc na večeři v restauraci Horizon beach restauraci.

Večeři jsme měli společnou s manažerem hotelu na pláži, servírované 4 chodové menu - skvělé!

Na snídani základní výběr, ale myslím si, že si každý vybere. Odpovídá 3* hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vstupní hala, recepce, směnárna, hlavní restaurace, restaurace na pláži, 2 bary, obchod se suvenýry, WiFi ve veřejných prostorách zdarma, bazén s oddělenou částí pro děti; lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Každý večer živá hudba u bazénu.

Zdarma: stolní tenis, posilovna, kajaky, windsurfing, šnorchlování, plážový volejbal, pétanque, šipky, miniclub (3-11 let); za poplatek: vodní sporty na pláži, potápěčské centrum PADI, půjčovna kol, rybaření, Spa centrum.

Personál hotelu byl velice milý.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krásná písčitá pláž s bílým pískem se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma.

Na pláži naplavené řasy, jinak super. V době návštěvy byly obrovské vlny a plavala jsem takřka na místě. Místo pro plavání ohraničeno bojkami.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Okolí hotelu čisté, udržované. Hodně zeleně.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hezký hotel s příjemnou atmosférou, na dovolenou pro nenáročné klienty bohatě postačí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání