Napsat recenzi

Prehliadka hotela Lux Le Morne *****

Recenze hotelu LUX* Le Morne Resort ***** (Mauricius - Jižní pobřeží - Le Morne)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 368x
Recenze se líbila: 721 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pavilóny pavilóny

Jeden z najkrajších hotelov na ostrove, uspokojí náročných klientov vyhľadávajúcich kvalitné služby siete LUX. Hotel je z jednej strany obklopený prekrásnou plážou s bielym pieskom a z druhej strany horou Le Morne, ktorá vytvára krásny kontrast. Podľa môjho názoru je najkraším hotelom na ostrove.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytovanie hotela je veľmi moderné a elegantné. V hoteli sú superior izby, honey moon suity a 15,, pavilónov" s troma izbami. Všetky izby majú veľkú vaňu a terasu. Na všetkých izbách slúži k objednávaniu jedál a získavaniu informácii iPad.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravovanie je formou polpenzie, all inclusive je možný za príplatok. K dispozícií je plážová a´la carte reštaurácia a miesto na špeciálne romantické večere.Jedlo,dezerty aj káva chutili úžasne.V hoteli nájdeme vynikajúcu zmrzlináreň a kaviareň vlastnej značky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

V areáli hotela sa nachádzajú 4 bazény, fitness, tenisové kurty, detský klub, hammam, sauna a SPA. V kúpeľoch sú používané prírodné kozmetické prípravky vlastnej značky. V hoteli sa nachádza červená telefónna búdka ,,phone home" ,z ktorej si môžete bezplatne zavolať domov.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je čistá a krásna s jemným bielym pieskom, presne ako z pohľadníc. 2x do týždňa je na pláži organizované premietanie filmov. Na pláži je taktiež široká ponuka vodných športov zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolie hotelu je kontrastné, z jednej strany úžasná pláž a z druhej strany hora, na ktorú je možné vyliezť. Miesto je zaradené do pamiatok UNESCO a v prekrásnej modrej vode možno budete mať štastie zazrieť delfínov, ktoré tu majú svoje teritórium.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Z hotela som bola priam nadšená. Hotel by som určite odporúčila záujemcov o medové týždne prípadne svadbu na pláži. Hotel je pokojný, nenachádzalo sa v ňom veľa rodín s deťmi, čiže je vhodným miestom aj pre ľudí vyhľadávajúcich oddych a pokoj. Jedným slovom -UZASNY!!! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jižní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání