Napsat recenzi

Ještě to má daleko ke kategorii Superior a už se jí honosí.

Recenze hotelu Ensana Thermal Aqua Health & Spa Hotel **** (Maďarsko - Západní Maďarsko - Hévíz)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 295x
Recenze se líbila: 503 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V celku pohodový relax. Čisto, vlídní lidé z obsluhy, komfortní WiFi. Slušné postele a deky. Vytápění na přelomu října a listopadu zcela OK. Klientela docela OK.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

No, spokojenost by byla ještě větší. Co však říci, když vám během ranního plavání před snídaní, tedy extrémně brzy, začnou uklízet pokoj a vy čekáte v županu až to dodělají? Stalo se to jen jednou, ale hlava to nebere.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vyberete si, jídlo je chutné. To ano. Přesto na 4* mají nabídku dost chudou. Polopenze je v ve vyšším levelu (někdy se značí PP+), protože večer máte nealko zdarma. Zvláštní je, že za nealko považují vody sodovky sladké pití, čaje, ale nealko pivo je už třeba platit. Obsluha v jídelně je slabá, viz níže. čaj je kapitola sama pro sebe. Voda je trochu tvrdá? a kuchyně podává horkou vodu neupravenou - ovocné čaje, to je našedlá voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vlastně by si zasloužili i to hodnocení SUPER, nebýt aktivní pokojské a úklidu v 7:30 hod. a pak nebýt líného personálu v jídelně - 20 minut čekat v poloprázdné jídelně na nabídku pití (vlastně by to bylo ještě déle, kdybych si nevyžádal u kuchyně obsluhu ke stolu. A pak obsluha wellness - ta vím udrží vše v čistotě, ale asi by mohla být aktivní, když příchozí lezou do bazénu neosprchovaní.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

V tomto případě jen wellness a blízké termální jezero.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Německy se domluvíte tak na 60-70% Dnes je to lepší domlouvat se v ruštině, to máte skoro na 90%, že se domluvíte. Asi je to dáno solventnější klientelou v lázeňském areálu. V hotelu byla ruština slyšet výjimečně.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Téměř spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání