Napsat recenzi

Skvělá rekreace

Recenze hotelu Piroska Hotel Bük **** (Maďarsko - Západní Maďarsko - Bükfürdő)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 351x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj, ve kterém jsme byli ubytovaní Pokoj, ve kterém jsme byli ubytovaní
  • Naše koupelna Naše koupelna
  • Malá svačinka přímo ve wellness Malá svačinka přímo ve wellness
  • Venkovní vířivka Venkovní vířivka
  • Hotelová zahrada u wellness centra s venkovním bazénem Hotelová zahrada u wellness centra s venkovním bazénem
  • Venkovní bazén Venkovní bazén
  • Centrální část wellness centra s částí lehátek Centrální část wellness centra s částí lehátek
  • Vířivka jako součást vnitřního teplého (34°C) bazénu Vířivka jako součást vnitřního teplého (34°C) bazénu
  • Oběd v restauraci - tohle je poloviční porce :) Oběd v restauraci - tohle je poloviční porce :)
  • Jedna z večeří - každý si nabral dle své chuti Jedna z večeří - každý si nabral dle své chuti
  • Jedna z večeří - každý si nabral dle své chuti Jedna z večeří - každý si nabral dle své chuti
  • Snídaně Snídaně
  • Hamburger v termálních lázních Bükfürdo Hamburger v termálních lázních Bükfürdo

V hotelu Piroska jsme byli letos podruhé a musíme konstatovat, že v hotelu bylo nejen vše, s čím jsme byli spokojeni loni, ale také mnoho nového. Hotel je skutečně skvělým místem pro klidnou relaxační dovolenou - lze doporučit v podstatě každému, snad jen příznivci bujarého nočního života by mohli být zklamáni. Pro nás skutečný noční klid byl naopak obrovskou výhodou hotelu i místa.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoje jsou dostatečně velké, hezky vybavené a především čisté. Postele komfortní, neproleželé, lůžkoviny čisté. Úklid probíhal každý den a byl velmi pečlivý, se špínou jsme se rozhodně za celou dobu pobytu nesetkali jak na pokoji, tak v prostorách celého hotelu. Při příjezdu na pokoji měl každý připraven malý ručník a osušku, navíc pak wellness košíček - to je proutěný košíček, ve kterém je pro každého připraveno saunovací prostěradlo a kvalitní wellness osuška. S košíčkem se pak obvykle chodí do wellness (ale není to podmínkou) - my jsme využívali, do košíčku se nám vešly i další věci jako mobily či klíče. Ručníky lze kdykoliv nechat vyměnit, stačí je v koupelně položit na zem, po úklidu najdete v koupelně čisté. Na pokoji je malá lednička, televize (ani jsme neměli čas ji zapínat, ale funkčnost jsme vyzkoušeli), stolek, křeslo, dostatečně prostorná skříň. My jsme měli pokoj bez klimatizace, ale nijak to nevadilo. Kdo o klimatizaci stojí, má možnost si vybrat pokoj, ve kterém klimatizace je. Koupelna byla hezká, letos jsme měli koupelnu se sprchovým koutem i s vanou, Vše bylo čisté, vše (mýdla i toaletní papír) je pravidelně doplňováno dle potřeby.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravu nemohu hodnotit jinak než jako výbornou. Měli jsme polopenzi, která se podává ve vnitřní restauraci hotelu.

Snídaně byla podávána formou bufetu. Na snídani naleznete obrovský výběr pečiva, tvrdých i měkkých salámů, sýrů. Kromě toho také vajíčka na několik způsobů, vařené párečky, klobásky. Velké množství zeleniny, ovoce. Pro zájemce různé džemy, med, müsli, jogurty, sušené ovoce. K pití káva, čaj (různé druhy), mléko teplé i studené, kakao, několik druhů džusů. Pokud někdo píše, že snídaně byla stále stejná, tak měl v podstatě pravdu. Každé ráno bylo tohle vše k dispozici. Naše vlastní snídaně však nikdy stejná nebyla, pokaždé jsme si vybrali jinou kombinaci, dle aktuální chuti.

Večeře byla rovněž podávána formou bufetu, kdy bylo vždy na výběr přibližně pět, šest jídel, k tomu několik příloh. Vždy dvě polévky - například vývar s knedlíčky, brokolicová, houbová. Všechna jídla byla velmi chutná, rozhodně se nejednalo o žádné laciné náhražky - jen pro ilustraci - grilovaný sumec, hovězí guláš, kuřecí prsíčka, vepřová panenka. K tomu bohatá nabídka studeného koutu - různé saláty, rybí, zeleninový, sýry, ovoce, zelenina, kompoty. K tomu různé výborné sladké deserty - tiramisu, citronové řezy, ovocné koláče. Jídlo bylo průběžně doplňováno, takže i ti, kteří přišli na večeři spíše ke konci výdeje, měli stejný výběr jako první strávníci.

Snídaně je vydávána od 7 do 10 hodin, večeře od 18 do 21 hodin, takže hoteloví hosté mají velkou volnost a mohou si vybrat. Tyto časy vyhoví jak těm, kteří chtějí většinu dne strávit mimo hotel, i těm, kteří si rádi přispí. Nikdo nic nekontroloval, takže někteří hosté si dali dvě večeře, jiní snídali po většinu doby výdeje.

Oběd jsme zaplacený neměli, ale měli jsme možnost v hotelové restauraci čerpat dvacetiprocentní slevu právě v době oběda. Pokud jsme vůbec po vydatné snídani měli hlad, dávali jsme si jednu porci na půl. Po loňské zkušenosti s obrovskými porcemi. I tak jsme měli vždy pocit, že nás personál nepochopil a donesl normální porce - ale účtována byla skutečně jen jedna porce pro oba. Takže jsme obědvali za cenu českého meníčka. Jídla opět výtečná - telecí paprikáš či grilovaný candát. Dále byla možnost drobného občerstvení v baru ve wellness - bagety, toasty, rovněž jsme využili a můžeme doporučit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel je výborně vybaven. Nejvíce jsme využívali hotelové wellness centrum. Zde najdete vnitřní teplý bazén (teplota cca. 34 stupňů) s tryskami, gejzíry a vířivou částí, venkovní bazén, několik saun, parní kabinu, tepidárium. Nově zde letos přibyla venkovní vířivka a odpočinková místnost s pohodlnými postelemi pro relaxaci. Wellness je pro hotelové hosty přístupné po celý den bez jakéhokoliv omezení - kdykoliv můžete přijít, kdykoliv odejít. Wellness je čisté, velmi příjemné, všude jsou k dispozici lehátka, kterých je dostatečné množství. Ani jednou se nestalo, že bychom nenašli lehátko, a to jak ve vnitřní, tak ve venkovní části. Venkovní část s bazénem je oplocená, s trávníkem. Velmi příjemné prostředí pro relax dospělých i dětí. Součástí wellness je i malý bar s nápoji, nanuky a lehkými pokrmy. Součástí hotelu je také malá posilovna s několika stroji.

My jsme sice nevyužili, ale pro mnohé klíčová informace. Hotel je dobře vybaven pro děti - nabízí několik dětských koutků, ve wellness je dokonce samostatný malý bazének pro nejmenší. Ve venkovních prostorách areálu jsou prolézačky, trampolína, takže děti si určitě budou mít kde hrát. Pro děti jsou také denně různé animační programy.

Hotel nabízí také různé masáže, služby kadeřnice, kosmetičky. Masáže jsme využili, součástí našeho poukazu byla jedna masáž pro každého. Masáže probíhají ve velmi příjemném prostředí, hotel obsahuje několik malých místností pro masáže, takže člověk je masírován v naprostém soukromí. Masáže jsou příjemné a lze doobjednat další za velmi slušné ceny. Manželka využila kadeřnictví - velmi profesionální služba za velmi příjemné ceny. Vše se domluví na základě přání klienta, nejsou vám vnucovány nesmyslné časy procedur.

V celém hotelu je bezproblémová wi-fi síť, neměli jsme problém se připojit nikde, i ve wellness centru je velmi dobrý signál, takže jsme mohli v případě potřeby normálně pracovat. Dále hotel nabízí bezplatnou dopravu do termálních lázní. Personál hotelu je velmi příjemný, ochotný, vždy jsme se domluvili - někdy anglicky, někdy německy, někdy gesty, ale nikdy nebyl žádný problém. Musíme ocenit, že když jsme u oběda zapomněli fotoaparát a následně jsme se na něj ptali, byl tento bezpečně uložen na recepci ve skříňce našeho pokoje.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Bük je malé, klidné městečko. V okolí je několik dalších restaurací, ty jsme, vzhledem k nabídce hotelu, nevyužili, ale určitě vypadaly lákavě. V okolí je také několik obchodů - od klasického supermarketu, přes menší obchůdky, prodejny ovoce a zeleniny, smíšené zboží. Ceny pohodové, mnohdy výrazně nižší než u nás, rozhodně nemá smysl cokoliv vozit s sebou. V městečku se můžete cítit bezpečně, je to opravdu velmi hezké místo pro klidnou dovolenou.

Dominantou městečka Bük jsou samozřejmě velké termální lázně. Ty jsou od hotelu vzdáleny asi kilometr a půl. Pro sportovně zdatnější je tedy možnost procházky. Není problém dojet autem, u lázní je prostorné bezplatné parkoviště. Hotel také nabízí bezplatnou dopravu mikrobusem tam i zpátky. My jsme volili vlastní auto kvůli časové nezávislosti. Lázně jsou opravdu výborné - jsou zde jednak bazény s léčivou termální vodou - ta má od 30 do 40 stupňů, dle bazénu, který si vyberete. Jsou zde také bazény pro menší i větší děti, skluzavky a tobogány, plavecký bazén. A to hovořím jen o takzvané první zóně, v dalších zónách jsme nebyli. Ale ve druhé zóně jsou další tobogány a zážitkové bazény a třetí zóna je saunová. Ceny jsou velmi příjemné - celodenní vstup do všech tří zón je za 5500 forintů, což je v přepočtu asi 500 Kč. My jsme chodili jen do první zóny, a to odpoledne, kdy je vstupenka za 1900 forintů. K dispozici je velké množství občerstvení, za rozumné peníze obrovské porce.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

V hotelu jsme byli podruhé a je vidět, že hotel neusnul na vavřínech. Už loni zde bylo skvěle, letos to bylo ještě o něco lepší - rozšířila se nabídka wellness i dalších služeb. Jsme pevně rozhodnuti, že příští rok pojedeme na dovolenou opět do hotelu Piroska - nemáme důvod měnit, se vším jsme byli spokojeni. Personál je velmi ochotný a úslužný. Pokud hledáte klidnou, příjemnou dovolenou, na které nebudete trpět hladem a na které si dosyta užijete wellness, pak bez zaváhání zvolte hotel Piroska.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Maďarsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání