Napsat recenzi

super

Recenze hotelu Infinity Blu Hotel Louis (ex Domniki) **** (Kypr - Protaras - Pernera)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 776x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vyhlad z okna vyhlad z okna
  • z okna z okna
  • z baru - lehatka zadarmo z baru - lehatka zadarmo
  • hotel od lehatok hotel od lehatok

Boli sme tu na začiatku juna, plaž miesto super, pekne počasie, more tak 23-24 st. jak ma byť. Hotel na 3 hviezdičky može byť, my sme mali jedny z mala z okna vyhlad na more, ostatní z balkonov sa museli asi trocha načiahnuť ale zas reštauracia s krasnym vyhladom im to pri ranajkach a večeri vynahradila. Ranajky boli fajn vyber z bufetu bol hojny, večere vyber z 3 jedal väčšinou sme ich nepoznali ale ako až na jeden krat sme sa vždy najedli do spokojnosti. Ešte sa mi lubilo že sme mali 2 izby - jednu spalnu a druhu obyčaku z kuchynskym kutom, zopar razy sme si uvarili kukuricu v lidli už tam mali za schopnu cenu. Jedine čo mi vadilo bolo že tepla voda zo sprchy išla slabo ale to už hadam vyriešili. Plaž pri hoteli bola fajn, motorka sa dala lacno požičať takisto lodne vylety tam boli za rozumne ceny, a asi 20 min. je protaras - tam je užasna plaž, vodne športy tiež sa rozumne ceny. Celkovy dojem z dovolonky bol uplne super, určite by som sa vratil.. len dufam že by sme dostali opäť vyhlad na more.

Ubytování  průměrně (4/5)

izby fajn velke, spalna utulna, klima za poplatok, obyvačka z kuchynskym kutom fajn

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

my sme boli mlady par ktory dost objavoval okolie ale pre tych ktory ležali len pri hoteli tak myslim že mohli byť spokojny, wifi pri bazene, lehatka zdarma, bol tam aj bar - samozrejme napoje sa platili ale tak fajn

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

spokojny

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Protaras - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání