Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Veronica Hotel *** (Kypr - Paphos - Paphos)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 291x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 6

Na Kypru jsem byl prvně a určitě ne naposledy!

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj pěkný s klimou,ledničkou,tv a balkonem.Každý den uklizeno,ustláno a hlavně se tam nekrade!Jednou jsem zapomněl na stole 50e a večer jsem je tam našel.Koupelna s rohovou vanou mne v 3* hotelu mile překvapila.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Klasická strava-bufet,všeho dost.Všem doporučuji vyzkoušet i místní taverny,to je opravdu zážitek:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vše v pořádku bez připomínek,je hezké koukat z bakonu jak pod váma rostou banány,pomeranče a mandarinky:-)

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Průzračné moře,hezké pláže a i v listopadu se dá krásně koupat,jen škoda že už je tak brzo tma..Co jsem opravdu ocenil nikdo vám tam nic nenutí kupovat.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Všude obchůdky,taverny.Čisto,žádný bordel po ulici.Jen dávat pozor při přecházení,jezdí na opačné straně něž u nás!

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkově jsem byl z Kypru nadšený,z mého pohledu daleko lepší než Egypt,Španělsko,Tunis,Turecko,Itálie,Bulharsko které jsem navštívil..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

kutálkovi: ..asi nejste moc náročný - 3. 12. 2016 17:54

Pane Štěpáne, Vy jste tam asi opravdu byl jindy ! Jsme starší manželé z pohraniční a internet skoro nepoužíváme, to nám děláji děti a vnoučata. Na ty dvě úplně odlišné názory nás upozornil syn, když jsme vypravovali a své zážitky z letošního pobytu. Strávili jsme tam dva týdny v úplném závěru letošních zájezdů s ****, odlétali jsme až 8.listopadu. Přestože sami nejsme příliš nároční, služby v hotelu nás tady zklamaly. Ručníky se rozhodně neměnily denně, i pan delegát upozornil, že to možná budeme muset hlásit na recepci. Doma máme myslím pořádek větší. Ani personál v restauraci nebyl moc pozorný, i když jsme měli nápoje k večeři v ceně, několikrát nám je nabidli až když jsme dojídali. Jidlo samo o sobě bylo docela dobré a bylo co dost, ale masa často chladné a tuhé, manžel jako náruživý rybář říkal, že ryby byly určitě rozmrazované. To nás u moře asi mrzelo nejvíc. Syn nám přečetl obě poslední hodnoceni a nám se určitě víc líbí ta první. Pan Ivan byl v něčem možná trochu přísný, ale jistě si nevymýšlel, myslíme si že byl objektivní i spravedlivý Nechceme nijak nepadat Vaše názory, ale kdyby jsme do toho hotelu jeli podle Vašeho doporučení, asi bychom Vám potom nepoděkovali. Na dovolenou pokaždé šetříme a myslíme si, že za stejné peníze by mohlo té muziky být o dost více. reagovat

Štěpán : ..jsem moc náročný:-) - 5. 12. 2016 14:45

Vážená paní Kutálková,nevím jak si to vysvětlit,asi jste měla stejnou uklizečku jak pan Ivan:-(Já moc nechápu proč když jste nebyla spokojená s úklidem pokoje tak jste to neřešila na místě,přijde mi že je škoda kvůli jedné uklizečce která asi neplnila své povinnosti tak jak měla mít zkaženou náladu na dovolené...Co se týká recenze pana Ivana na kterou jsem reagoval,přišla mi napsaná hodně nevyváženě a proto jsem reagoval,pláž byla hezká,jídla jak sama píšete bylo dost a docela dobré.Píšete že manžel je rybář,zkoušel tam něco chytit??Já ano,taky jsem rybář ale nechytil jsem nic:-/ Na závěr s Vámi souhlasím že vždy je ideální "za málo peněz hodně muziky":-))) a vždycky by bylo lepší aby jí bylo ještě víc:-)Musím trvat ale na tom že já byl opravdu v hotelu spokojený,pláže i lidé okolo výborný a moc rád se příšte do hotelu budu vracet:-) Přeji Vám krásné a klidné Vanoce.Štěpán reagovat

Eva: Re: ..jsem moc náročný:-) - 20. 12. 2016 14:38

Dobrý den, rozhodujeme se pro tento hotel, červen 2017. Z cestovky píší, že mají pokoje s výhledem do zahrady nebo do vnitrozemí. Co se vám zdá lepší? Dík za odpověď. Eva reagovat

Štěpán B.: Re: Re: ..jsem moc náročný:-) - 20. 12. 2016 15:19

Dobrý den,já bych volil do zahrady:-) reagovat

Eva: Re: Re: Re: ..jsem moc náročný:-) - 20. 12. 2016 17:57

Dík za odpověď, pokud si ten zájezd zaplatíme, můžu se na vás ještě obrátit s nějakými dotazy? (nejlépe přímo na mailovou adresu). Dík. Eva reagovat

Štěpán B.: Re: Re: Re: Re: ..jsem moc náročný:-) - 22. 12. 2016 12:02

Když budu vědět tak rád poradím:-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Paphos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání