Napsat recenzi

DOPORUČUJI

Recenze hotelu Vuni Palace Hotel ***** (Kypr - Kyrenia - Kyrenia)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 933x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • skvělý relax v paravanu přímo s výhledem na moře skvělý relax v paravanu přímo s výhledem na moře
  • velký výběr zeleniny velký výběr zeleniny
  • nedat si alespoň jeden byl hřích nedat si alespoň jeden byl hřích
  • poloprázdná lehátka poloprázdná lehátka

Abych ujasnila pár věcí:

1. Z kasína nejde vůbec žádný hluk.

2. Ohledně mezipřistání-asi jste se dočetli, že se čeká na letišti ! přes hodinu !, což NENÍ PRAVDA-stopovali jsme to, a při obou letech jsme čekali nanejvýš 40 minut. S tím, že se musí vyměnit posádka, páč na území S. Kypru nesmí přistát nikdo, kdo nevstoupil na Turecké území.

3. Neletíte klasicky s Travel Service, ale s Tailwind Airlines-a tady opět podotýkám, že po přečtení recenzí se není čeho bát. Jejich Boeing je sice starší typ, ale to neznamená vůbec nic. (Kdybyste viděli, jak probíhají technické kontroly u Travel Service, tak mi věřte, že byste do toho letadla nenastoupili ani zadarmo.) Posádka je turecká, což znamená, že na vás mluví anglicky. Nepotřebujete mluvit plynně angicky, takže když se vás zeptají co chcete k pití, stačí říct water, juice, coffee, tea, atd... Nic víc nepotřebujete. Doporučuji nechodit na záchod, když se mění posádka.. Akorát se jim tam motáte a zdržujete, letušky jsou pak naštvané a já se jim ani nedivím. Cestou tam dostanete bagetu se sýrem a nazpátek housku, máslo, misku zeleniny, teplý chod a zákusek-nás překvapili českým perníkem :)

4. V hlavní sezoně je tam méně lidí než mimo sezonu. Mile nás překvapil klid v okolí a prázdný bazén. Tzn. nemusíte ráno vstávat a rezervovat si lehátka. Od rána do večera jste u bazénu prakticky sami, sem tam se někdo jde vykoupat. Pláž je taky prázdná. Žádní otravní animátoři, prostě nic. Ideální pro ty, co hledají KLID.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Mám dojem, že všichni Češi byli ubytovaní v jednom křídle, nejdál od bazénu, s výhledem na takovou pískovou homoli a nedostavěný hotel. Absolutně nechápu, proč lidi psali, že z kasína jde hluk. Vůbec nic nebylo slyšet-sami jsme se do kasína šli podívat(je tam pár automatů, bar a posezení), a je tam kupodivu ticho, takže když jdete kolem kasína, tak ani nevíte, že to kasíno je. Ale abych se vrátila zpět k ubytování: pokoj prostorný, klasicky 2 manželské postele(žádná přistýlka pro dítě-pokud si jí teda nevyberete při rezervaci), balkon, koupelna, wc-předem upozorňuji, šetřete s hajzlpapírem, páč ho prostě pravidelně nedodávají, vana-sprcha, fén, šampony, mýdla, sprcháče, kondicionéry, tělový mlíka, uchošťoury, koupací čepice, papučky, sirky, tamponky-měli tam úplně všechno a uklízečka hojně dodávala, TV, stůl, křeslo+ministolek klimatizace, ze které občas kapala voda a skříň-jedna malá skříň pro 3 osoby je opravdu málo, ještě k tomu ve skříni zabíral polovinu místa trezor, takže vám zbyla jedna polička a šuplík + 3 ramínka..

Jinak na manželské posteli je taková ta jedna společná deka pro 2, takže jsme museli uklízečku poprosit o jednu deku navíc a o osušku navíc - měli jsme jen 2 ... postele byly pohodlné.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava byla výborná, převládala spíše evropská kuchyně. Na první pohled se zdá, že je malý výběr, ale pokud nejste gurmáni, tak si vybere každý. Klasika: rýže, brambory, kuře, ryba, těstoviny, kebab, dušená zelenina- každý den na jiný způsob. Bohatý výběr zeleniny, olejů, omáček, džemů, slaného pečiva.. No a ty zákusky ... to byl hřích si nedat.. my jsme vždycky odcházeli úplně narvaní až k prasknutí :)

OHLEDNĚ PARAGONŮ: když si objednáte pití, drink, koktej, zmrzlinu, prostě cokoliv-zeptají se na číslo pokoje a přinesou vám jakousi účtenku, kterou musíte podepsat. Takže než to podepíšete, tak se koukněte, jestli je vpravo nula, jinak byste to platili :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkem nás překvapilo, že v hotelu nebyl jediný obchůdek se suvenýry. I když vyjdete do města, jsou tam jen klasický supermarkety, ale na suvenýry prostě nenarazíte. Jedině na letišti něco málo bylo. Taktéž nikde žádné vodní sporty, jak se píše v popisu cestovky..

Číšníci příjemní, akorát chodili s nabídkou pití až po tom, co jste dojedli :D

Uklízečky každý den vysávali(i balkon), pokoj byl čistý, osušky a ručníky nové. Personál není zvyklý na to, brát bakšiš, jak je tomu v jiných zemích. Takže jsme jí museli napsat vzkaz, a až potom si to vzala :D K dispozici máte pláž a bazén se skluzavkami sousedního resortu Oscar-ovšem ZDARMA, ne za poplatek jak píše CA.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Jsou zde 3 pláže. Jedna kamenitá- přístup buď z 2 mol, nebo ze břehu. Druhá pláž je písčitá, pozvolný vstup ze břehu, skvělá pro děti. A třetí písečná patří Oscarovi, ale tam máte přístup též :) Moře má v létě 27 stupňů, je teplé a neskutečně čisté a průzračné, jde vidět na dno. Moře bez vln.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Když vyjdete z hotelu, je to trošku Chánov :D ale jakmile jdete blíž k hlavní třídě, kde je velkej supermarket, tak je to lepší. Když jsme jeli na letiště, projížděli jsme nádhernými hory.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Dovča se povedla, suprově jsme si to užili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání