Napsat recenzi

Mountain View Hotel & Villas

Recenze hotelu Mountain View Hotel *** (Kypr - Kyrenia - Kyrenia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 109x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úměrně ceně - dost dobrá úroveň

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj - postel, nějaké skříně, televize, lednička, něco na sedění - bohatě stačilo.

Denně bylo ustláno, uklizeno, vyměněná prostěradla, ručníky, doplněné toaletní potřeby ... Až jsme to ani tak často nepotřebovali, dokonce i poslední den před odletem - to už jsme nečekali, že bude úklid a výměna prádla - a byl.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vzhledem k převážně anglické klientele hotelu byla strava přizpůsobena anglickému žaludku. Co obnášela polopenze ?

Bohatá snídaně (výběr - sýry, uzeniny teplé i studené, vejce smažené i vařené, různé slané i sladké moučníky, jogurt, marmelády, chipsy, káva, čaj, mléko, džusy, zelenina i ovoce). Bohatě najíst se mohl každý.

Večeře byla na výběr ze 3 možností, jedna z možností bylo vždy kuřecí na různé způsoby, rýže, brambory a zelenina - což byla naše volba. Další možnost byla ryba nebo něco jiného - neposoudím když jsme si to nedávali. Třetí možnost byl vždy nějaký salát - a soudě podle nahlížení do talířů sousedů - bylo ho dost a byl jedlý.

Večeře měla předkrm - housku s máslem, polévku (dělají dost hutné), hlavní jídlo a dezert (nějaký moučník, flambovaný banán, misku rýžové kaše, atp.)

Jídla bylo opravdu dost, když člověk všechno spořádal, tak se jen odkulil. A restaurace ještě vařila jídla na objednávku z lístku, kde by se dalo taky bohatě vybrat, kdyby někomu nestačilo.

Jinak - dokupovat nějaké jídlo je asi dražší než u nás (příklad - čtvrtku másla jsme si přepočítali na 60 Kč, vejce na cca 4,5 Kč, všechno ostatní taky tak nějak úměrně k tomuto poměru - tj. asi 2x dražší než u nás).

Polopenze to jistí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jiné služby, než co se jídla týče, nevyužíváme a nepoptáváme. Personál v restauraci byl trochu loudavější, ale to je asi na jihu standard, nelze to srovnávat s kmitajícími číšníky v ČR. A když je dovolená, tak přece nejsme v závodní jídelně.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Moře je čísťoučké, pláž samý jemňoučký písek. Bohužel, na recepci nám řekli, že je pláž 10 min od hotelu, ale nedali žádnou mapku, tak jsme se první dny lopotili podle směrovek po silnici, a vyšlo to na půl hodiny. Až později jsme našli zkratku po místních prašných cestách, a bylo to skutečně 10 min. Doporučuji si vygooglovat podrobnou mapku okolí hotelu, pro lepší orientaci (spousta ulic je zde slepých, a když nevíte, tak nachodíte zezačátku dost metrů navíc).

Na pláži jsou lehátka se slunečníky za 5 TLY (pokud máte pouze EUR, počítají za 1 EUR 15 TLY). Na pláži bylo dost lehátek, ale nebyla zatím sezóna.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nejbližší okolí jakžtakž ušlo.

To je nejspíš místní kolorit, tak jsme to viděli i jinde, v jiných částech ostrova - kde nestojí hotel, nebo dům, je místo pro všechno co komu odpadne od ruky, a hromady zarůstají buřinou. Tak si toho holt nevšímám. Možná lepší, než mít všude okolo beton a asfalt.

V nejbližším okolí hotelu si nevyjdete za žádnou zábavou, nic zde zatím není (možná časem vybudují). Respektive - kromě asi dvou luxusních hotelů, kasina atd. - ale tam jsme jít nepotřebovali. Restaurace v okolí jsme potkali asi 2, a bez hostů, takže žádná důvěra. Ale v sezóně může být jinak.

Supermarkety jsou dva cca 1/4 hod. od hotelu. A mají zboží, co nakoupíte i u nás - Milka, Dr Odker, Colgate .... Pokud chcete něco místního, je lepší na trhu, a ten je nejspíš někde v centru, což je daleko. Takže pouze při nějakém výletu, a nebo pokud si troufnete na místní taxík. Ten jsme nezkusili.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nejvíc nás namíchlo, že jsem ztratili spoustu času hledáním nejkratší cesty k pláži. Vše ostatní bylo v normě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání