Napsat recenzi

celkové hodnocení pobytu,ubytování,stravy a stravování,služeb baru s all inclusive,pláž,moře, a personál

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 814x
Recenze se líbila: 819 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel krásný ,prostorný, čistý ,pláž hezká, písečná ,stravování v hojné míře a chutné, ovoce sice malý výběr- melouny ,jablka ,pomeranče, večer někdy víno hrozny ,někdy banán ale chutné .Zákusků velké množství a chutné..Personál v restauraci a u recepce milý, ochotný, obsluha výborná. Bylo příjemné vstoupit do restaurace ,vše bylo na vemi dobré úrovni a rovněž do hotelu a pokoje ,kde bylo vždy čisto a pořádek .Animační programy na průměrné ,nespokojenost se službami all iclusive v barech u moře a u bazénu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování odpovídá st. 4,vzhledem k tomu ,že lednice na pokojích u služeb s all inclusive je běžně v hotelech 4-5 hvězd. bezplatná a denně doplnována pivem,minerál. vodou a nápoji v plechu.Zde v tomto hotelu jsou nápoje placeny.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Na velmi dobré úrovni ,vybere si každý ,vše se stále doplńuje ,strava chutná ,ryba téměř každý den ,pouze plody moře ojediněle ,zákusků nepřeberné množství,ovoce by bylo dobré též rozšířit např. o broskve,meruńky,třešně apod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení pokoje pěkné ,moderní, postele velmi pohodlné a přispívají ke zdravému spánku a pohodě na dovolené .personál hotelu ochotný,milý.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře krásné,čisté, pozvolný vstup, pláž upravená ,písčitá, čistá. lehátek dostatek ,jsou pohodlná, matrace na lehátku silnější ,což přispívá k naprostému odpočinku ,osušky denně vyměńovány za čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Jde o uzavřený resort ,kde není v okolí nic, žádný obchod ,market např. k nákupu nápojů ap.Výhodou je ,že od hotelu jezdí od 10.00 hod.denně autobus do nejbližšího městečka Kyrenia -15 km -za 1 euro. poslední bus však odjíždí zpět z města kolem 19.00,pro turisty je to nepostačující, bylo by vhodné odjezdy do Kyrenia a zpět prodloužit alespoň do 21.00 hod.nebot většina turistů by do městečka jela až k večeru,z důvodů velkého tepla.,ale nemá možnost. Pokud jde o výlety do okolí ,ani ty příliš nesplńují očekávání ,turistů.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

celkový dojem hodnotíme jako průměrný, a to hlavně vzhledem k výrazně omezenému poskytování a přímo ponižováním a pohrdáním služeb s all inclusive ,které neodpovídaly vůbec službám all inclusive, ale odpovídaly spíše 3 cenové skupině nějaké hospody. Např. Bar u pláže. Navíc v celém areálu,kde jsou další bary,např. u bazenu,u restaurace ap. byly všechny nápoje pouze placené.Je smutné ,že např. zmrzlina ,ovocné tříště ,jogurtový nápoj ,nápoje v plechovkách ,které jsou ve velkých teplech velmi osvěžujícími nápoji, byly pouze placené, včetně např.i turecké kávy ,která byla turisty velmi žádána , dále Ledová káva, Frappé káva ap. myslím i oprávněně , V jiných zemích 4 a 5 hvězd. hotelu jsou služby all inclusive zcela ńa jiné urovni a k plné spokojenosti turistů , např. již u sousedícího Turecka Ocenily by to děti a rovněž i dospělí.Zdarma bylo pouze točené pivo jedné značky ,minerální voda,točená, a některé alkoh.nápoje místních značek. Koktejly a míchané nápoje vůbec neexistovaly. Vše podáváno ještě v umělohmotných kelímcích,včetně i alkohol. nápojů,Pouze u placených nápojů byly prodány nápoje v plechu. Rovněž na recepci v hotelové hale by turisté s all inclusive ocenili podání nějakého nápoje,at už minerální vody nebo kávy,aniž by to museli platit ,Odpolední sušenky v baru u pláže jsou rovněž výsměchem služeb s all inkclusive,

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 61
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání