Napsat recenzi

Týden rozhodně stačí

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 984x
Recenze se líbila: 598 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Byli jsme 2 rodiny s dětmi,též nám vzali jeden pobytový den,ale to by bylo to nejmenší,jídlo byla jedna velká katastrofa,celý týden to samé jídlo,na víc ještě nedobré,fádní,některé se nedalo ani jíst,all inclusive si představuji úplně jinak,byla to taková plná penze.Na pokoji se to hemžilo mravenci,jinak každý den uklizeno,v okolí pláže hodně střípků od sklenic,ale bazén s tobogány byl super!!!,místní lidé také,jen animátorky se tvářily jako by jsme je obtěžovali,bohužel musím hodnotit negativně,ale i přes to všechno jsme si dovolenou užili!

Ubytování  průměrně (4/5)

Jednoduché,ale stačilo,bohužel v jednom apartmánu bylo hodně mravenců,nalezli nám i do kufrů a do oblečení,ale ve vedlejším nebyli zas žádní,jinak čisto

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jedna velká Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

v pohodě,jen pro děti žádná zábava kromě tobogánů,nevím proč nejsou animační programy i v červnu,zvlášť když jsou tam již české animátorky

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž malá,ale za to příjemná,jen všude střípky od sklenic,mimo pláž hotelu hrůza,všude se válely odpadky

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu se nedá nikam jít,pusto a prázdo,jinak v hotelu zahrada hezká,udržovaná,příjemná

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Už by jsme tento hotel nevolili,myslím že za tu cenu by jsme sehnali mnohem lepší,nebo si příště radši připlatit

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dominik: je to trochu jinak - 2. 7. 2014 7:36

Den méně je problém cestovky která má smlouvu s Tureckou leteckou společností. Každý den bylo nové jídlo - nikdy nebylo stejné. Služby hotelu a hotel si dokonce zaslouží 4*!!!!! Někdy jsou v recenzích o tomto hotelu lži!!! reagovat

Petra Kalinová: Re: je to trochu jinak - 3. 7. 2014 10:23

Dobrý den,Pane Dominiku je to pouze a jenom můj názor,tak nevím proč mě napadáte,že uvádím lživé informace,bohužel co jsem napsala,za tím si stojím. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání