Napsat recenzi

Nepovedená dovolená

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 305x
Recenze se líbila: 626 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Crystal Rocks je hotel, kam bychom se již nikdy nevrátili.

Ubytování  průměrně (4/5)

Byli jsem ubytováni ve vilkách, které jsou prostorné, ale dost opotřebované, hlavně koupelna, jednoduše špína, sprchový kout hnije, v kuchyňce každý den mraveniště, úchytky rezavé, TV nefunkční, ale naštěstí jsme byli celý den venku, tak jsme ubytování až tak neřešili.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jednoduše katastrofa. Žádný výběr, pozor na saláty, jsou myté jejich vodou, tudíž polovina hotelu trpěla průjmem. Každý den to samé, po pár dnech vám to začně lézt krkem, ani děti už tu hrůzu nemohli jíst. Pití, katastrofa č. 2! pouze v papírových kelímcích, all inclusive pití hrůza, ve finále jsme si kupovali piva i vína, protože to co nabízeli, bylo zředěné a nepitelné. Pivo točili do plastových kelímků, které po nás chtěli vracet, že jich prý mají málo. Jinak pro děti nealko bylo v pořádku. S rodinou hodně cestujeme a byli jsme v různých zemích, kde bych i čekala špatnou stravu apod., ale nikde jsem nezažila horší all inclusive než tady.

Poslední den, jsme našli výbornou restauraci podél pláže cca 15 min. pěšky od hotelu, mohu jen doporučit. Kdybychom to věděli dříve, chodili bychom se tam stravovat každý den.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál hotelu celkem příjemný, tedy jak kdo. Aminační programy pouze pro klienty ****, naše delegátka z Afrodity po nás dokonce chtěla, abychom lhali a řekli, že jsme z ****, že holky stejně nemají přehled. Omyl, "holky" přehled měly, takže celkem nepříjemná situace, klidně bychom si to i připlatili, jenom aby si děti mohli dopoledne pohrát, protože program měli moc hezký, ale bohužel to nešlo, tak tam byly dva tábory dětí, ti kteří měli disco a mohli si malovat a tvořit si a ti, kteří se spláčem na to dívali a nemohli se přidat, opravdu ne dobře vymyšlené!! Bazén pěkný, všude dost lehátek. Aquapark byl fajn, děti se vyřádili, ale majitel pouští do bazénu i místní, kteří mají tu drzost si sednout na vaše ručníky apod. ..

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž neupravená, pozor na střepy, všude odpalky od cigaret. Je to škoda, protože patří k hotelu a mohlo by to vypadat úplně jinak.

Moře krásně teplé a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Pustina, bordel. Nikde nic, ani dětem tu zmrzlinu nekoupíte.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Na tuto dovolenou jsem si jela odpočinout, což se podařilo, jsme plní zážitků, ale těch negativních. Děti si to myslím užili nejvíc, ale určitě se na Severní Kypr do Crystal Rock nevrátíme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání