Napsat recenzi

Severní Kypr už nikdy

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 1 711x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné počasí a teplé moře. Odpadky kam se podíváte. K jídlu rýže-kuře-zelenina pořád dokola. Všude zákazy a hrozby pokutou (v češtině!). Arogantní majitel, kterého host obtěžuje.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování kvalitní v pěkné zahradě. Za 14 dnů vytřeno tak dvakrát. Špinavé ručníky hozené na zem nebyly vyměněny, ale pověšeny zpět na věšák v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně: vejce míchaná, vejce natvrdo, 3 sýry,1 salám, veka a džemy. Voda se šťávou, voda, bílá káva.

Oběd, večeře: 14 dní pořád dokola rýže a kosti z kuřete s trochou masa. Hodně tepelně upravené zeleniny. Zeleninové saláty z toho, co zbylo předešlý den.

Dezerty: především pudinky

Ovoce: polovina banánu nebo nezralé granátové jablko

V celém hotelu nebylo možné dát si kávu ! Na baru káva nebyla, Nescafé (mnohdy studené), které zbylo v terině (znáte ze školní jídelny) se podávalo jako odpolední káva !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel slušně vybaven, služby téměř žádné. Majitel nepříjemný. Jen mladá filipínka Angela pracovala 14 dnů bez přestávky, byla ochotná a pro každého měla úsměv.

Výlet do Nicosie - 35 EUR/osoba, hodinu jedete tam, hodinu zpět. Čistý pobyt 2 hodiny. Průvodce nám udělal 10 min. prohlídku a ukázal cestu na jižní Kypr.

Veškeré stížnosti na stravu, neexistenci zaplaceného ALL INCLUSIVE průvodkyně komentovala: No ale tady jste na severním Kypru !!!!

Pokud si zakoupíte all inclusive, na severním Kypru to znamená plná penze s rozlévanými nápoji. Bar zavírá 22,30 a do rána jste bez vody.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře ráno klidné, odpoledne vlny. Lehátka a slunečníky zdarma. Všude kolem spousty odpadků.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Nikde nic, jen toulaví psi a odpadky.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Severní Kypr už nikdy. Dali jsme na celkem dobré recenze, ale udělali jsme chybu. Hotel je celý pro Čechy a je to tam jak někde na Lipně.

Lidé, kterým se to líbí a jsou z pobytu nadšení, vytáhli paty z domu zřejmě poprvé.

Proboha, nenechte si všechno líbit a braňte se!!!

Když to dělat nebudete, cestovní kanceláře budou dál nabízet nekvalitní hotely s nekvalitními službami.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání