Napsat recenzi

Na severní Kypr už nikdy více...

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 1 626x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherné moře, pěkná pláž a suprové počasí. Tím ale pozitiva skončila. Apartmány byly jednopatrové domky lité z betonu, tudíž jste o sousedech věděli téměř vše - jako v paneláku. V apartmánu nebyla ani sklenice ani příbor ani talířek. Prostěradla byla sice vypraná, ale se spoustou fleků od červeného vína a kdoví čeho ještě. Nefunkční set top box, bez kterého televize nefungovala - i když jsme to nahlásili hned první den delegátce, vůbec nic se nezměnilo. Sdělení od delegátky, že majitel nechce vidět, že si něco nesete na pokoj?!?! mě dorazilo. (Co je komu potom co si koupím a donesu si na pokoj). Další sdělení: majiteli vadí, když si někdo čepuje nápoje do pet láhve. K dispozici byly pouze papírové kelímky o objemu 1dcl a v době od 10:00-11:00 nefungoval žádný z barů a člověk neměl možnost se čehokoliv napít. Možná by vegetarián zaplesal nad stravou, ale já ne. Snídaně byly vajíčka na dva způsoby: míchané a často připálené se spoustou zeleniny co zbyla ze včerejška a vajíčka vařená natvrdo. Komu by to nevyhovovalo, měl možnost si dát brambory - ano brambory na snídani. Pak byla k výběru veka a nějaké sýry, máslo, salám co skoro svítil červeně a marmelády. Oběd byla kapitola sama pro sebe. Polívky byly ze sáčku chemické už od pohledu. Rýže a zase vařená zelenina, někdy i s masem, někdy i kuře. Dále byly k dispozici saláty, které měly stejnou chuť neboť v každém z nich byl koriandr. Večeře se podobala obědu jako vejce vejci. Bar měl asi stejné lokální nápoje jako kdekoliv jinde až na zajímavost, jak se řešil Gin s tonikem: Gin + soda + 7up:)

Ubytování  průměrně (4/5)

V apartmánu nebyla ani sklenice ani příbor ani talířek. Prostěradla byla sice vypraná, ale se spoustou fleků od červeného vína a kdoví čeho ještě. Nefunkční set top box, bez kterého televize nefungovala - i když jsme to nahlásili hned první den delegátce, vůbec nic se nezměnilo. U postele chyběla lampička. Výkaly od holubů na schodišti zmizely až předposlední den.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Větší hrůzu jsem ještě nezažil. Bohužel věřím tomu, že kuchař měl pocit jakoby předvedl to své nejlepší kulinářské umění.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení standard, personál až na jednu filipínku příjemný nebyl, spíše budil pocit že je otravujete. Co se týče výletů to by bylo na samotnou kapitolu. My jsme si vybrali výlet do Nicósie za 35E na osobu. Jeli jsem 50 minut autobusem, pak nám řekl průvodce 10 vět, zavedl nás k místu, kde nám ukázal kudy se dostat do Řecka a kde si dáme za 2 hodiny sraz, aby nás odvedl k autobusu. To bylo za 35E celé. O ostatních výletech jsem zaslechl podobné zvěsti, jak je 5 hodin vláčeli autobusem, pak je zavedli k zavřenému klášteru, který jen obešli. Jídlo v ceně znamenalo 3 talířky hranolek pro celý autobus a ryba.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře opravdu nádherné, dopoledne byla hladina jako zrcadlo, pod vodou se to hemžilo faunou. Na pláži byly lehátka a deštníky k užívání hotelovým hostům zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí pláže bylo hrozné - všude odpadky a odpadky a odpadky. Obchod který měl od 9-21 otevřeno byl cca 20 minut chůze. Na restauraci jsme ale nenarazili.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Je to navoněná bída a všude okolo špína a rozestavěné budovy, které tak již zřejmě zůstanou. Na cestovní ruch není severní Kypr připravený. Celou situaci završila organizace na letišti, kde vládl zmatek nad zmatek. Nejdříve neměli seznam cestujících, pak zmatky s kočárky a vozíčkářema a po 40 minutách - byli jsme 4tí ve frontě jsme nakonec byli odbaveni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání