Napsat recenzi

Noah's ark delice

Recenze hotelu Noah's Ark Deluxe Hotel & Spa ***** (Kypr - Famagusta - Bafra)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 993x
Recenze se líbila: 1 060 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Katastrofální letecká společnost , neschopný personál, servis žádný animace trapne, nic nefunguje jak ma tak porad chodíte mezi recepci a pokojem. Jediné co funguje je začátek každého jídla. Navíc CK si nechá zaplatit a nalákat rodiny s dětmi na klub, který tu jeste 15 .7.2016 žádný nebyl. Vubec se šle nedivím protože hnout s téma lidma kteří tam pracuji je nad lidské sily a člověk to vzdá.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje čisté prostorné . Minibar sem tam zapomenou doplnit. Meli jsme dva propojené pokoje cca asi 300 metru od hlavní budovy. Ani na 4 urgence me ne opravili ani jeden safe. Ani jeden nefungoval po celou dobu pobytu. Tak jsme museli peníze a pasy po celou dobu ukrývat mezi šaty .Ale vzhledem k tomu ze přístupové karty ode dveří pokoje odemkly pokoj jedenkrát na jedno nabití tak jste chodili porad hore dole. Většina z přízemí to řešila tím ze si nechala otevřeny balkon od pokoje kde jim nefungoval trezor. No hrůza vzhledem k tomu ze personál byl především z přistěhovalců z Afriky

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Az na fronty a studené jídlo to uslo pro ty co se obejdou bez vepřového a salamu. Lobby bar vubec neotevreli. Obsluha baru u moře neskutečné pomalá. To co zvládají 4 u nas by bez problému zvládl jeden číšník

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybaveni super nábytek , TV programy jen Turecké personál nevzdělaný z rad přistěhovalců z Afriky . Bohužel tam hotelový moc nejsou.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž upravena moře čisté lehátek dostatek

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Žádné neni, jen pouštní krajina hotel se nedá pěšky opustit

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Nic moc moc málo muziky za mooooc penez

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání