Napsat recenzi

Kaya Artemis Hotel - zatím naše nejlepší rodinná dovolená

Recenze hotelu Kaya Artemis Resort ***** (Kypr - Famagusta - Bafra)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 455x
Recenze se líbila: 587 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

7-14/7/2015

Dovolenou v tomto hotelu můžeme maximálně doporučit. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Doporučila nám známá, která hotel navštívila před 2. lety a po jejím popisu jsme zvolili též tento hotel.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování nemáme vůbec vytknout. Nás dokonce místo vilky ubytovala recepční přímo v hotelu, takže jsme si užili super luxus. Ale i lidé, které byli ve vilkách si ubytování chválili. Čistota, ručníky každý den čisté.. žádný bakšiš se nedával. Komplex je rozsáhlejší, ale to nám vůbec nevadilo, alespoň jsme se na jídlo a k moři prošli. Pokoj v hotelu opravdu krásný, župany, pantofle, trezor, televize, wifi byla v podstatě i na pláži.... .

Přiletěli jsme nad ránem a okamžitě jsme byli ubytováni. Při odletu z Brna jsme měli tím pádem zkrácený pobyt o jeden den. Nutno s tímto počítat a také s mezipřistáním v Turecku.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídla a pití co hrdlo ráčí, také nemáme co vytknout. Dospělí i děti si mají z čeho vybrat. Odpoledne zmrzlina, nápoje i u každého bazénu a na pláži. Dokonce v hlavní jídelně se podávalo i sushi, čokoládové fontány, místní speciality...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál moc milí, všichni maximálně ochotní. Děti tam mají rádi, takže i na děti moc příjemní. V restauracích chodí stále manažeři provozu a kontrolují zda je čisto, jak uklízí ze stolů použité nádobí atd....

Klientela je 60% Slovenská, zbytek Češi, Italové, Turci. Nesetkali jsme se tam s Ruskými turisty, což jsme po minulé dovolené v Egyptu opravdu ocenili.

Animátorky jsou i Slovenky, hodně se dětem věnovali, každý den byl ale ten stejný program - mini disco a u bazénu zpěvačka. Nám to tedy nevadilo, po celém dni jsme byli stejně unavení.

Je tam školka, herna, obchůdek kde se dá koupit vybavení na pláž, pantofle, nějaké oblečení...

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pro nás bylo prioritou teplé moře, písčitá pláž a kvůli dětem malá hloubka. To se nám tady splnilo na 100%. Opravdu pro rodiny s dětmi ideální pláž i moře. Pro skákání a větší hloubku je molo na pláži.

Teplota vzduchu se pohybovala kolem 39st, ale díky větší povětrnosti bylo opravdu příjemně.

Na pláži zdarma slunečníky a lehátka. Také ručníky... Lehátka jsme volná našli i když jsme šli později, jen už nebyl slunečník.

Dále jsou u hotelu tři bazény - jeden velký, dále pro menší děti bazén s ostrůvkem s tobogány (opravdu skvěle udělané) a ještě bazén s velkými tobogány. Vyžití si najde každý.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí hotelu toho moc není, protože Kaya je na této straně Kypru poslední hotel, který je tam postavený. Z letiště trvá cesta přes hodinu a do Famagusty také tak.

Jsou tam v nabídce výlety, ale my jsme s dětma nikam ani nechtěli, takže jsme toho moc neviděli.

Musím ještě říct, že i výlet, který jsme měli do Famagusty bohužel do soukromé nemocnice byl v pořádku. Hned vedle hotelu je taxi-služba, takže jsou okamžitě k dispozici.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Musím ještě moc pochválit delegátku Terezu z CK. Byla naprosto úžasná, čekala na letišti, pak zase čekala až odletíme... zařídila vše, nic nebyl problém, milá, ochotná,.... tak by to mělo vypadat všude.

Hotel můžeme jen doporučit lidem, kteří si jedou odpočinout a nebo pro rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání