Napsat recenzi

Dovolená protikladů

Recenze hotelu Kaya Artemis Resort ***** (Kypr - Famagusta - Bafra)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 572x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moc jsme se těšili. Největší obavy byly z letu - pozor, mezipřistání v Turecku v Antalyi. Let bez potíží. Všichni cestující Češi, osádka hovoří turecko-anglicky, bezpečnostní info v letadle jen v turečtině či angličtině - nevím, zda je problem je vytisknout i v češtině. S letuškami se domluvíte bez potíží, další info z kabiny ale zanikají v hluku, takže i dobře anglicky mluvící Čech bude mít potíže rozumět.

Příjezd na hotel 04.30!! - probíhá již první placená noc, takže de facto dovolená o den kratší.

Pozor - jste v Turecku, takže neplatí EU roaming. Ceny za příchozí i odchozí hovory i zprávy ostudné na dnešní poměry!!

Ubytování  průměrně (4/5)

5ti hvězda ani náhodou - možná přímo v anticky laděném hotelu, kde byli jen příslušníci typicky neevropských národů. Namyšlení, hluční, neochotní, nepřizpůsobiví. Výměna pokoje po první "noci" - blok 1, neustálý hluk z nějakých velkých agregátů, navíc výhled na ubytovnu pomocného personálu. Po výměně pokoje následující den - nefunkční lednička, nedovírající dveře do koupelny a WC, zatuchlý plísňový smrad při vstupu do pokoje - špatně fungující ucpané tekoucí odpady. Vrut na podlaze 3 cm nad úroveň - naštěstí jsme na něj nestačili stoupnout. Mravenečci všude (přízemí). Švábi.

Veliké zklamání!!!

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jedním slovem skvělé - mám na mysli stravu. Ne to, co se děje v restauraci a dalších zařízeních (házení špagetami s kečupem, rozlévání tekuté čokolády po zemi a stolech, vymačkávání citronů do vlasů, neuvěřitelné plýtvání jídlem, pohrdání prací jiných, předbíhání ve frontách zásadně vždy a všude...vše za "dohledu" bohatých arabsky mluvících rodičů)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Snaha pomáhat byla. Recepční s úsměvem, úklidová četa bez úsměvu (možná jen po všimném), obsluhy v restauracích a barech - jak kdy a jak kdo. A jak na koho.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž (myslím jen pláž) a moře - fantazie. Teplota 30-33 C, čistota vody, pro děti nádhera.

Lehátka kdykoliv k dispozici, občas sice ušpiněná - viz výše, děje se něco podobného jako v jídelnách včetně hluku a křiku. Občas jste slyšeli i hlučnější slovenštinu či němčinu, ale proti arabštině to byla ukolébavka. Mno....

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Probíhají stavby ostatních zařízení, není co hodnotit.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Klady - moře, pláž,jídlo a pití

Zápory - ubytování (mé rodiny), chování velké neevropské většiny souběžných rekreantů na pláži, v jídelnách, hotelu, pláži - všech věkových skupin i pohlaví (hrůza a děs).

Doporučení níže - ať si to každý přebere. Třeba bude mít štěstí a bude jiná sestava rekreantů. Já vím, že už tam nikdy nepojedu (nepoletím).

I když - never say never.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 36
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání