Napsat recenzi

Nedoporučuji, nevydařená dovolená

Recenze hotelu Brisas del Caribe Hotel **** (Kuba - Matanzas - Varadero)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 761x
Recenze se líbila: 543 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

špatný výběr, tak bych popsala pobyt v hotelu Brisas del Caribe North, kde jsem pobývala s manželem od 29.3.2014 do 9.4.2014. Jako člověk, postižený přísnou dietou, jsem nemohla dostatečně ocenit ostatní jídlo. Ovoce však bylo jen 4 druhové, výběr zeleniny až čtvrtý den pobytu. Pokud si tedy budete vybírat, tak každopádně tento hotel ani náhodou. A pokud tam již jedete, tak se obrňte svatou trpělivostí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ošumnělý, zdevastovaný, 30 let starý hotel, který nejevil známky údržby a ve kterém jsme střídali pokoj za pokojem (č.169, 117 a 315).

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jako člověk, postižený přísnou dietou, jsem nemohla dostatečně ocenit ostatní jídlo. Ovoce však bylo jen 4 druhové, výběr zeleniny až čtvrtý den pobytu. Manžel, který si v jídle příliš nevybírá však spokojen nebyl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Jako každého Čecha nás ubytovali v přízemí hotelu - pokoje byly mokré, zatuchlé - ve 169 jsme měli havárii vody a do koupelny (společné se záchodem) jsme mohli jen na vlastní nebezpečí. Voda protékala stropem, nefungoval fén. Po zhodnocení havárie opravářem vyslaného hotelem na naši žádost jsme přešli do 117. Neochota, se kterou jsme se na recepci potýkali při výměnách byla až zarážející (vše se řešilo až zítra). Tento další pokoj pro změnu nešel zamykat a na noc jsme museli shazovat pojistky, jinak bychom pro hluk neusnuli. Další výměnu pokoje nám již zařizoval delegát, samozřejmě se vše řešilo až maňána tedy zítra. 315 byla suchá, ve 2 patře, ale hlučná a s nefungující klimatizací Pominu fakt, že recepce dostala nárazově 5 eur, pokojské také a každý den drobný dárek, ale ochota naprosto žádná. V pokojích se neměnily ručníky, osuška se nekonala, nedoplňovali se ani mýdla a doplnění toaletního papíru jsme museli urgovat na recepci. Prováděl se jen základní úklid. Zařízení pokoje základní. V restauraci špinavé ubrusy, místo papírových ubrousků natrhaný toaletní papír, lžička jen na vyžádání. Zato ochotný a úslužný personál, který jsme také obdarovali.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Doporučit všem mohu jen to moře a pláž s jemným, bílým pískem (sice byl posetý kelímky a špačky od cigaret ale na čistotu si v tomto státním zařízení opravdu nehráli).

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

okolí hotelu byly "zalesněné" vzrostlou tropickou vegetací - královské palmy, fikusy - pěkné i když příliš neudržované, zato to vypadalo přirozeně.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Zklamání. Ani zdaleka neodpovídal se hotel neblížil ke 4 hvězdičkám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Matanzas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání