Napsat recenzi

Memories Holguin Beach Resort ****

Recenze hotelu Memories Holguin Beach Resort **** (Kuba - Holguín - Playa Yuraguanal)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 382 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jednopatrové vilky umístěné po celém areálu Jednopatrové vilky umístěné po celém areálu
  • Pohled na bazény z jídelby Pohled na bazény z jídelby
  • Pláž s možnostmi sportovního vyžití Pláž s možnostmi sportovního vyžití

Zájezd byl perfektně zorganizován od samého počátku, výborná byla spolupráce se zprostředkovateli zájezdu i s cestovní kanceláří, stejně perfektní byla i organizace na místě. Tento zájezd můžeme jen doporučit! Ubytování, strava, služby, prostředí hotelového komplexu, vstřícnost personálu, aktivity skupiny animátorů - to vše bylo perfektní a můžeme jen doporučit!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování odpovídalo informacím od CK, vybavené čisté pokoje byly umístěny v jednopatrových vilkách v bujné zeleni, byl zde klid a soukromí, kdo nemohl nebo nechtěl dojít do jídelny, recepce či baru, byl přepraven elektrovozíky, které byly stále i s řidiči k dispozici u recepce. Úklid na pokojích každý den nebo dle přání. K dispozici ručníky, plážové osušky, denně láhev vody.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava formou bufetu - k dispozici bylo snad vše, nač si vzpomenete, od snídaně, přes oběd i večeře bylo jídlo stále doplňováno a průběžně připravováno, grilovaly se ryby, mořské plody, čuníci, k dispozici byla spousta zeleniny čerstvé i nakládané, sýry, zeleninové saláty, saláty s mořskými plody, maso všeho druhu, přílohy, nápoje, káva, zmrzlina, moučníky, poháry, čerstvé ovocné šťávy.... Vše bylo čerstvé, chutné, perfektní!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel, pokoje, služby, jídelna, obsluha baru, jídelny, restaurace - veškerý personál byl perfektní, všichni byli usměvaví, službám a vybavení nelze vůbec nic vytknout. Sportovní využití - na pláži k dispozici šlapadla, katamarány, kajaky, hřiště, programy a soutěže skupiny animátorů, několik krásných čistých bazénů - vše perfektní.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž čistá, vstup do moře pozvolný, k dispozici lehátka, výměna osušek, šlapadla, kajaky, katamarány, hřiště, stále plné bary s ochotnými usměvavými barmany nabízející spoustu míchaných nápojů s rumem, vodkou, pivo i nealkoholické nápoje - vše k dispozici po celý den zdarma. Slunečníky a stromy poskytující stín dle potřeby jsou po celé pláži.

Moře průzračně čisté, bílý písek, ale po 10-15 metrech od pláže bylo moře plné vodních rostlin, které bylo nutno překonat, pokud si chtěl někdo zaplavat. Pláž je z obou stran uzavřena křovím a kameny, takže se nedají dělat procházky po pláži podél pobřeží.

K dispozici je také několik bazénů s lehátky vč. bazénového baru - bazénům nelze nic vytknout. V tomto období zde byly teploty 25 - 28 °C, takže tak akorát, žádná úmorná vedra, ale příjemné klima a odpoledne u moře trochu větrno.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

V blízkosti hotelového komplexu nejsou žádné obchody, města ani možnost procházek, ale člověk se po samotném areálu nachodí několikrát denně až dost. U hotelu je celodenně možnost pronajmout si taxi, soukromé vozidlo s řidičem, skútr nebo lze využít výletních či státních autobusů, kterými lze dojet na sousední pláže i městečka. Do Guardalavaca, vzdálené 20 km, lze busem dojet za 5 CUC (5 EUR) na pláže i tržnici se suvenýry, tabákovými výrobky a rumem. Do 60 km vzdáleného hlavního města této provincie Holguínu lze dojet za 15 CUC (15 EUR), cesta trvá asi hodinu.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkový dojem byl super, byli jsme spokojeni a pobyt zde můžeme jen doporučit, především těm, kdo chce mít klid a soukromí uprostřed zeleně, ale i těm, co chtějí flámovat a bavit se, neboť v areálu je k dispozici mnoho barů, divadlo, kulturní programy, snack bar k dispozici 24 hod. denně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Holguín - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání