Napsat recenzi

výborná dovolená

Recenze hotelu Royal Horizon Boa Vista Resort **** (Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 826x
Recenze se líbila: 596 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výborný hotel v udržované zahradě, skvělé jídlo s vysokým standardem podávání, úžasná pláž. Mimo hotelový rezort málo zajímavých příležitostí, což je dané charakterem ostrova.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Prostorné pokoje typu bungalov, terasa, výhled na moře. Úklid denní bez problému. Občasný výpadek klimatizační jednotky - řešili operativně (přišel técnico) nebo jsme se naučili sami ( roztočit vrtuli). Vybavení jednoduché, ale funkční a dostačující.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Skvělý all inclusive, nesmírně široká nabídka jídel, řada z nich připravovaná přímo na místě a na objednávku, fresh džusy k snídani, ryby, maso, všeho dostatek, žádné fronty! Jídelny prostorné, pozorný personál, stolování na úrovni.

Plážová restaurace od 10,00 hod. do cca 17,00hod. - celodenně jídlo ( studený i teplý bufet), těstoviny, zelenina, ovoce, nápoje, káva, bez problémů, kdo nechce, nemusí se vracet do hotelu do hlavní jídelny.

Možnost vyzkoušet i místní kuchyni "a la carte" , vyzkoušeli jsme, dobré, ale stejně jsme ocenili více nabídku all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Příjemný personál, domluva anglicky, francouzsky ( přes španělštinu i s portugalsky mluvícími). j

Jakýkoliv požadavek na recepci operativně vyřešili. Sportovní využití na pláži - volejbal, petang, cvičení u/v bazénu. Podvečerní tance pod vedením místních tanečníků, hudba u bazénu. Každý večer (velmi) dobrý hudební a taneční program v amfiteátru před hotelem ( od 10,00 hod.)

V areálu několik bazénů, čisto, denní úklid, zahradníci, desinsekce.

Občas cocroaches ( švábi) v okolí bungalovů - hlavně večer, ale je to Afrika, s tím třeba počítat. Po ohlášení na recepci hned přiběhl zaměstnanec a okolí vystříkal.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nádherná čistá pláž v délce cca 8 km, vhodná pro procházky - nikoho prakticky nepotkáte.

Saharský písek a duny jak na poušti. Oceán je chladnější, ale ne studený, stálé mírné či větší vlny - není na dlouhé plavání. Slunečníků dostatek, někdy lehátka již od rána obsazená ručníky - nešvar, co je dnes téměř všude. Oceňovali jsme soukromí na pláži, slunečníky daleko od sebe, spousta prostoru a málo lidí. Nádhera! Možnost využít i hotelová krytá lehátka v klidové zóně u pláže.

Počítat s jemným větrem po celou dobu ( nebyl nepříjemný a zcela zamezoval pocení).

Krásné tyrkysové osušky na pláž zdarma , denní výměna, pokud host chce, není třeba vozit svoje.

Pláž úžasně čistá, žádné odpadky, ale ani mušle, ryby, kamínky, apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Ostrov je sopečný, kamenitý, silnice omezené (nevyplatí se auto -. není kam jet), žádná voda a téměř žádná vegetace; možnost výletů na off roads nebo čtyřkolkách po prašných!! a kamenitých stezkách typu safari, nicméně stačí jeden výlet k poznání celého ostrova. Cestování v oblacích prachu ( brýle, šátek na hlavu a staré oblečení nutností). Krásná pláž Sta Monica na druhé straně ostrova - neuvěřitelné obrovské vlny, ale není ke koupání, pouze pro fotografie. Cesta tam a zpět strašná ( viž výše). Hlavní město ( dostupné i pěšky po pláži pro zdatné chodce) je zcela nezajímavé - bída a obtěžující prodavači.

I těch několik vesnic na ostrově - bída, Afrika v tom horším provedení.

Tedy není to místo pro cestovatele, kteří nevydrží celou dobu v hotelovém rezortu a u moře.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem velmi dobrý, dlouhá cesta letadlem (!), se kterou je třeba počítat. Pláž a oceán úžasné, jídlo skvělé.

Hosté hlavně Portugalci a Francouzi, v pohodě, na úrovni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 78
z 86 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boa Vista - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání