Napsat recenzi

Perfektní lyžovačka se skvělým ubytováním

Recenze hotelu Agritur La Regina Dei Prati *** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Masi di Cavalese)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 277 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování působí spíše jako útulný rodinný penzion než hotel. Ubytování je pěkné, velmi čisté, udržované.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hezké, čisté pokoje s balkonem. Pěkný, dřevěný interiér. Velká výhoda je možnost využití garáže. Pokoje prostorné, v koupelně žebřík - dobré na vysušení věcí (pro dva akorát). Koupelna vkusná, velmi čistá, každý den vynáší košík.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Skvělá domácí strava. Několik chodů na večeři - vždy zeleninový bufet a polévka, poté většinou dva druhy těstovin (nebo rizoto), následovalo maso (nebo carpaccio) s přílohou. Poté dezert, většinou nějaká dobrá domácí buchta nebo koláč/závin. Někdy více dezertů na výběr. Nápoje se platí - na konci pobytu je vystaven účet za pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Služby skvělé, personál ochotný, příjemný. Možnost využití wellness od 16 do 18 hodin zdarma (vířivka, dvě sauny, malá solná jeskyně). Lyžárna dostačující.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pokud mám hodnotit místo pláže sjezdovky, tak za nás vyhrálo Ski center Latemar :).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hned vedle hotelu je sjezdovka (na Alpe Cermis) - v našem termínu 02.-09.12.2017 teprve zasněžovali, protože začínala sezona, ale jinak dobré na využití. Hotel je usazen v kopci mimo město, na konci ulice, takže to je malá nevýhoda, za větším nákupem se musí přímo do Cavalese. V hotelu je garáž, kde jsme každý den parkovali - velká výhoda!

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem perfektní. Ubytování, strava i služby skvělé!!! Za lyžováním jsme jezdili autem do Predazza (Ski center Latemar), které je cca 15 minut - vřele doporučujeme, je tam větší možnost vyžití než na Alpe Cermis. V našem termínu krásně volné sjezdovky. Poměr cena a kvalita velmi dobrá. Určitě se sem rádi vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání