Napsat recenzi

Zásadně nedoporučuji! Ideální hotel pro zkaženou dovolenou

Recenze hotelu Solaria Club Hotel & Residence **** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Marilleva 1400)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 277x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Co do funkčnosti, je hotel jak z doby 2.světové války. Pokud nemáte opravdu dobré nervy a nechcete zbytečně vyhodit peníze za zkaženou dovolenou, tak po naši zkušenosti nedoporučujeme! Hotel od doby svého vzniku evidentně neprošel žádnou rekonstrukcí ani minimální opravou. Slovo "Údržba" je v tomto resortu sprosté slovo a nikdo neví co znamená!!!

Voda teče jen občas. V době kdy se potřebujete osprchovat netekla ani jeden den.

Bazén má teplotu ledovce a bez koupací čepice Vás do něj nepustí :D Zprvu jsme mysleli, že je to jen vtip... nebyl....

Vířivka za kterou chtějí příplatek je odporná a okamžitě z ní utečete s pocitem, že chytneme všechny italské nemoci.

Pokoje jsou zatuchlé a zapáchající. Personál se Vám nestydí ukradnout při chvíli nepozornosti zimní bundu a pak se Vám vysměje, že si ji máte lépe hlídat. Řešení se nedovoláte, najednou nikdo neumí ani anglicky a utečou.Skřínku od lyží se nám snažil někdo vypáčit a zalomil v zámku cosi kovového.

Běžně na pokoji od pokojské přehrabané osobní věci, vyndaná peněženka z kabelky a podobné radosti.

Hotel určený pro rodiny s dětmi, takže je zde převaha malých italských nevychovaných fakanů, kteří dělají bordel do nočních hodin.

Alkohol pančovaný, z originál lahví značkového alkoholu nalévali taková nechutná kouzla, že by se i alkoholová mafie v ČR divila. Zdejší panáky tak poživatelné pouze s velkou dávkou odvahy.

Cely hotelový komplex spoléhá pouze na to, že je umístěn přímo na sjezdovce a lidé mu tak každý rok rádi své penízky odevzdají.

Pro nás nejhorší zážitek ze všech hotelů světa....

Ubytování  průměrně (3/5)

Zapáchající pokoje, běžně netekla žádná voda, jediné co fungovalo byl pravidelný úklid, výměna povlečení a osušek

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava průměrná, zásadně nezklamala ani nenadchla, stále se opakující až na pár vyjímek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

na pokoji lednička, TV, trezor, personál hotelu krade, absolutně ničeho se nemáte šanci dovolat, když už otravujete moc a chcete řešit ukradené věci, najednou nikdo neumí ani anglicky, ani německy a utíkají. Pokojské prohrabávají osobní věci na pokoji a tvrdí, že jen uklízeli... (peněženka vytažená ze zapnuté kabelky, atd...)

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

Sjezdovky spokojenost, velmi rozsáhlý komplex s několika údolí pro všechny typy lyžařů. Trasy upravené, pravidelně zasněžováno. Fronty na lanovky přijatelné.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Díky zchátralosti hotelu a zlodějskému personálu, náš nejhorší zážitek z dovolené ze všech námi navštívených hotelů.... Naopak lyžovačka perfektní a své si zde najdou začátečníci i extrémisti.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání