Napsat recenzi

Hotel - super, sousedi si ale nevyberete

Recenze hotelu San Valier Hotel *** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Cavalese)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 247x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Jak píšou ostatní všechno sedí - snídaně - OK, chybí ale zelenina a ovoce, večeře - naprosto dostačující no asi i víc, tedy jsme se přecpali vždy chutnalo. Delegátka - také velmi dobrá, ochotná... Měli jsme standart 4 plus, všechno stačilo, nepřijeli jsme sedět na pokoji, bylo nás 4: 45, 36, 17 a 6. Všichni se vešli, koupelna veliká. Hotel je v centru, dobrá poloha. Hotel byl plný, Praha a Karlovarský kraj měli prázdniny. Nevíte ale, komu je potřeba vynadat - dětem anebo rodičům. Pochopíme běhající děti, v pořádku, mají energii. Nakonec kolem 22-22:30 je rodiče zkrotili. Ale když během noci a to v 00:30 a dále kolem 2:30 nad vámi někdo tahá židle nebo nábytek po podlaze - je to sila. Ano, bylo to tak, doslova. Ale jak říkám - to nikdo neovlivni. Stěžovali jsme se na recepci hned první večer, moc to nepomohlo. Prostě někomu chybí cít a inteligence.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Už jsem napsala v úvodním shrnutí vše

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

U snídani chybí ovoce a zelenina, možná že by neuškodila míchaná vajíčka :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Nám se líbilo, vše ok, bazén, sauna, prostě perfektní.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Lepší snad neexistují - Bellamonte, Pampeago aj sám Cermis. Akorát to, co je na Cermisu červené - u ostatních černé - nám se to takhle zdálo. Cermis je posunutý o jeden díl :-).

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Dobré, vše ok, útulné pěkné městečko

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Budeme si hlídat nabídky na příští rok. Ubírám jednu hvězdu za noční vrzání nábytku po dřevěné (či plovoucí ) podlaze. Hotel ale za to nemůže

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání