Napsat recenzi

Dovolená na Sicilii

Recenze hotelu Eloro Hotel Club **** (Itálie - Sicílie - Noto Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 443x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cesta z letiště do hotelu nás trochu vyděsila.Cesty šílené a ukrutný nepořádek v okolí,jako v Chánově,děsný bordel.Ovšem hotel zachránil uspokojivě první dojem,ubytování normální a pohled na čisté a teplé moře nás vážně dostalo.Perfekní přístum naší delegátky,profesionál na svém místě,stale usměvava okamžitě dokázala vše zařídit a věnovat se všem klientům.Zájezdy v jejím doprovodu byli vážně skvělé,celá naše skupina byla nadšená,jenom doporučím Italskému perzonálu,že se mají hodně snažit nesahají ani po kotníky byli vyzívaví hluční ,neochotni až protivní animátoři,čekala jsem skvělou zábavu,hudba hlučná až nepříjemná hrála děsná odrhovačka stále dokola,ječeli jak v blázinci,někdo by je měl zklidnit a naučit normálně komunikovat s hosty ze všech zemí.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje jednoduché,ale vše fungovalo,krásný výhled na moře ze 4pos.Deně čisté ručníky,každý den uklizeno

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Myslím že se každý mohl najíst,bylo z čeho vybrat,jak u snídaně,oběda a večeří,pitný režim mohl každý dodržet v pohodě,dobrý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Profesionálně byla naše česká delegátka nejlepší,ke všem klientům byla velice vstřícná.p.P. Kopecká je na pravém místě.Zato animátoři hlučný jako od kolotočů,hudba děsná stale dokola to samé,až únavné

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Parádní místo jak pláž,vstup do moře, teploučké ,počasí azuro,lehátka pro všechny hosty

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu nic moc,čím více jsme se přesvědčili nic hezkého,tržnice horší jak tady aleaspon neutratíte za nic peníze.Všude sposty odpadku,nikam se neodváží a pach jako na smetišti.Na útesech spousa odpadků a Italům to vůbec nevadí.Nedoporučuji žádné procházky a užívat si moře a sluníčka.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Moje touha podívat se na Sicilii se splnila,ale neuspokojila.Zažila jsem hezčí dovolenou,nejhezčí bylo moře a počasí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 37 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání